Scudo Sports

120 tl'ye sorunsuz yol bisikleti

ultegra

Aktif Üye
Tepki
5
Orjinal Alman Malı

5 vitesli

Masrafsız, sorunsuz, az kullanılmış yol yarış bisikleti

Sürüşü çok zevkli.

Gidişi gayet akıcı.

Sürerken kendinizi yarıştayken gibi hissediyorsunuz

Selesi gerçekten çok rahat

Lastikler hiç aşınmamış durumda. Yalnız yanaklarında önemsiz çatlaklar var

Tek dezavantajı jant telleri paslı. Ancak bisikletin giderine hiçbir etkisi yok

Fiyat:120 tl

(link)

(link)

(link)

(link)

Scudo
Kadro boyu 51cm'dir. Bisikletin böyle göründüğüne bakmayın. Hiçbir kusuru yok. Gayet dengeli ve gayet akıcı. Gayet de sağlam bir bisiklet. Gelip görün ondan sonra karar verin. Ağırlığını önümüzdeki günlerde tartıp yazıcam.

Tam Bir Klasik Bir Bayan Binici Arkadasım Olsaydı Hiç Tereddütsüz Alırdım Teslim Ederdim ...Hayırlı Satışlar

Ben galiba bu bisikleti daha önce başka bir sitede görmüştüm.bir kız arkadaşıma alıp, boyayıp bakım yaptırıp vermeyi düşündüm ama olmadı.arkadaşımı görsem belki yine talib olabiliriz ama okul kapandı şu an arkadaşımı göremem:)hayırlı satışlar.

Maalesef 120 son fiyat. Hem sen Konya'dasın sana nasıl göndercem bisikleti.

Bisiklete yeni bakım yaptırdım. Süper oldu. Gayet dengeli, gayet akıcı ve gayet de sağlam bi bisiklet.
Pasları dert ediyorsanız boyayabilirsiniz. Bi de gidon bandı takarsanız mükemmel olur.

Vites, göbek ve aynakolun yakından fotoğraflarını çekerseniz faydası olur diye düşünüyorum. (Bu arada evde yer olsa ben bunu da alır, adam ederdim :) Bknz. Naif ve Pinokyo :)

koskoca bisikleti taa sivasa mı göndercem. bi de en az 30 tl kargo tutuyor. boş ver sen keyfine bak.

Kargo çok mu pahalı olur Konya ya?
Ben burdan parasını yatırsam sen bike yi muhafaza eder misin? Ben İst. gelince bayram sonu alayım.
Kız kardeşime hediye edeceğim de.
İstanbulun neresindesin?
Ya da benim peder geliyo Çarşamba gün. Paket yapıp ona teslim edersen makbule geçer. Ben de burdan paranı geçerim direk sana.
Bu arada bisikletin ağırlığını yazarsan mutlu olurum dostum.
Teşekkürler

özelden yazabilmen için 50 mesaj göndermen lazım. şimdi beyazıttan geliyorum. çok yorgunum. yarın inşallah tartıp yazıcam.

Ağırlığını ölçecektiniz. Günceller misiniz lütfen? Konya'ya kargo ücreti ne kadar tutar öğrenebilir misiniz?

Hastalandım. Evden dışarı çıkamadım. Şimdi iyileştim. Yarın tartarım.

Geri