Scudo Sports

120 TL lik kask önerisi.

Hakan Acar

XRS 022
Tepki
62
Bisiklet
Salcano
Merhabalar.
120 TL veya daha ucuza bir kask önerebilir misiniz?
Araştırmalarıma göre prowell kullanıcısı baya bi var ve benim gözümede güzel gözüküyor, dayanıklıymış diye duydum.
Sizin önerilerinizi almak istiyorum arkadaşlar yarın kask alıcam eğer şunu al derseniz araştırırım beğenirsem alabilirim.
Teşekkürler.

Scudo
Teşekkürler Erdal Bey.
Bu kaskı Sirkeci de bulabilir miyim?

Tekrardan merhabalar.
(link) aklımdaki kask şuanlık bu hoşumada gitti.
Bu siteden sizce alınabilir mi?

Sirkeci de bulmanız zor, sadece aktif pedal satıyor diye biliyorum.

Giro arıyorsanız aşağıdaki adrese bakabilirsiniz.
(link)

130liraya giro indicator aldim
tavsiye ederim nakitte yardimci olur her dukkan

@Hakan Acar

hocam bende kask arayışındayım. prowell f 59 denedim. hiç beğenmedim görünüş olarak. mantar gibi durdu kafamda. ööle aman aman paralarda vermek istemiyorum zira genelde parkta sürüyorum bisikleti. yalnız bisikletimin rengine de uygun olsun istiyorum. gönül ister ki bi giro aero falan ama size tavsiyem ki ben hala 100 tl verip almak istemiyorum, sedona nın bir modeli , şuan ankara performans bisiklette 100 tl civarı. mat siyah rengide varmış. ben ise tchibo mağazasının indirimli ürünlerini bekliyorum. hıı buarada dün sahibinden.com da gördüm sanırım istanbul da bi kardeş uvex marka mat siyah bir kask ilanı vermiş ve fiyat 200 tl. beni de haberdar eder ve yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim. ne de olsa aynı bisikletlere sahibiz. hoşçakalın :)

pardon msjım Hakan Acar beyefendiyeydi. belirtmeyi unuttum özür...

İntersport da Bell XLV 124 TL , çok iyi helmet. Kafanızın 58 ve üzeri olması gerek.

Diğer kendi markası var. 134 tl

Tasarım ve görünüm olarak ilki güzel

(link)

(link)

sirkecide delta bisiklette bu iki model var. giderim dersen kadiköy deltada bütün renkleri var ve gercekten görünüş olarak çok güzeller gri,siyah,beyaz,beyaz+gri,yeşil ne ararsa:D kasktan çok anlamam ama benım çok hoşuma gitti görünüşleri.kötü marka da değildir diye düşünüyorum açıkçası.Fiyatı 149 lira görünüyor karta tek çekim 130 yaptı nakıt para verebilirsen eminim 125-120 arası bişeye inerler.

yaw çok enteresan, delta bisikletin Ankara şubesinde olan bi ürün İstanbul da olmuyor yada tam tersi. ben daha 2 gün önce Ankara daki mağazasına uğradım ve kasklara baktım fiyatlar uçuyor resmen, kaldı ki sizin burada fotosunu paylaştığınız ürünüde göremedim. üstelik satıştan sorumlu kişi bırakın kaskı falan bisikletten birhaber. öyle leyla gibi dolaşıyo ortalıkta. komedi :)

Çinden Limar kaskların üst düzey modellerini o fiyata getirtebilirsiniz.

Elımde M beden (55-59cm) Gıro Indicator beyaz kask var. Kırık-catlak kesinlikle yoktur,siperligi çıkartılabilir, fiat 60 YTL artı kargo.

@Ahmet Eroğlu

aynen bende de bundan var siyah olan dan hem rahat hemde şık duruyor tek eksigi sineklik yok ama sıkıntı yok tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: Salih Eroğlu
Eğer daha uygun olsun indirimli olsun dersen ben (link) alırken, arkadaş da (link) almıştı tavsiye edebilirim diyeceğim ama stokta kalmamış :) gelme ihtimali var.

(link)

GEOTECH YETİŞKİN BİSİKLET KASKI - KARBON KV-25-8 GEOTECH 105 liraya yeni aldım, öneririm.

kaskı deneyip öyle almak istiyorum sanırım tercihim sedonanın mat siyah renk olanından olacak.100 tl ankara da performans bisiklette.

Geri