Ekin Özsüle
Üye
- Tepki
- 0
- Bisiklet
- Bisan
Merhabalar, 176 boyunda ve 120 kiloyum. Ankara içinde özellikle Odtü'de kullanmak için iyi bir şehir bisikleti arıyorum. bütçe olarak 1000 lira civarına kadar çıkabilirim. Fakat kilom yüzünden altımda kırılmayacak ve hafif bir bisiklet arıyorum. Forumlara vs. az çok baktım fakat içime sinen bir model olmadı şimdiye kadar çünkü kilom yüzünden tedirginim. Türkiye şartlarını düşününce dağ yolundan hallice asfaltta ve zırt pırt tamir vs. bahanesiyle kazılan toprak yollarda beni taşıyacak sürerken eğlenebileceğim ve spor yapabileceğim bir bisiklet arıyorum. Kiloma rağmen trekkingciyim 30 km yürüyen bir insanım fakat genelde sonbahar ve ilkbaharda yürüdüğümden kondisyon eksikliğim var. Hazır Odtü'ye de bisiklet yolu yapılıyorken (yarısı bitmiş duyduğuma göre) fırsat bu fırsat diyerek bir bisiklete kavuşayım diyorum. 15- 20 yıllık ağır mı ağır bir bisan marka dağ bisikletim var. Çok anlamasam da yaptığım yenilemelerle ( v-frenler, yeni sele vs.) yazları dağ bayır gezdiğim bir hardtail (öğreniyorum yavaş yavaş bakın
) bisikletimi kendime uydurdum işte ağır, yavaş vs olmasına rağmen bozuk yollarda, yokuşlarda falan beni hiç yarı yolda bırakmadı kendisiyle denize , dereye yol kenarına vs yuvarlandım vs. Bunun dışında bir de çocukken eşek ölüsü gibi dağ bisikletleriyle "dandik" ( amanın ironi) şehir bisikletli çocuklara geçilmek hariç bisiklet tecrübem yok ( hiç 10 km sürmedim yolda vs. mesela). Kısaca tecrübem ve bilgim bu kadar
Öneri ve yorumlarınızı bekliyorum.