Scudo Sports

12 Kasım 2006 pazar Kepez tarafı gezimiz

@yetkin

valla ne diyeyim? doğrusunu söylemek gerekirse temiz hava insanın iştahını bayağı açıyormuş.birde enerji sarfedince açlar gibi ne bulursak saldırdık:D :D yemek için.mükemmeldi.şimdi de diğer fotolar benden

Scudo
@yetkin

Yetkin' cim merhaba

Bizlerde sizleri gördüğümüze inan çok sevindik. Hakikaten hepinizi çok özlemişiz. Bu parkur benimde çok ilgimi çekti. Keşke benimde bir MTB bisikletim olsaydı bende hafta içi çıkar bir ekşın turu atardım.
Gözleme konusunu hatırlattığın çok iyi oldu. Demek halen duyarlı vatandaşlarımız varmış. Gözlemeyi bize getiren kişileri, bizde hiç tanımıyoruz. Ben sizler ekşın turu atarken orada boş bulduğum yere oturup bisikletimin , çamurluğunu düzeltirken yan taraftaki aile gönderdi, yiyelim diye. Biz de size de ayırdık. Ama siz gelince bu gözleme yapan aile sizlerede gönderdi. Biz orda onlara çok teşekkür ettik , ama yeri gelmişken burdan da teşekkür edeyim. Demek halen eski geleneklerine sahip kişiler varmış.

Sana neşeli, mutlu, bol pedallı , güneşli günler dilerim.

Hoşçakal.

emre 3. cüsünde açıyı sağlam yakaladım. ben bağırarak iniyordum.yolu bildiğim için.viraj sağa sola diye.yağmur sularının yarıkları vardı 2 virajın içinde.eğer söylemeseydim kötü düşenler olabilirdi.tam keskin hızla girilen ve öbür tarafı düz gibi görünen virajlardı. bir baktım ender abiler bize doğru geliyor? biraz muhabbet ettik.bir ricamız oldu kırmadılar.çantalarımı bırakıp 1 tur daha ercanla 2 miz atık.emreyle yetkin yeter dercesine orada uzandılar. bir baktım kara bulutlaR yandık.2 km gittim en fazla yağmur atıştırmaya başaldı.hemen çantamın özel muhafasını çıratıp üstüne geçiridm. 100 mt olmadı yağmur sağnak yağmura döndü.olsun.24 km yağmurda pedal çevirdim. çok güzeldi. tabii ekipten tek ıslana bendim. en uzakta oturan olduğum için.olsun.herkese şimdiden çok teşekkür ederim.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Müthişsiniz arkadaşlar.
Ben bu kadar güzel yerler olduğunu tahmin etmiyordum. Çok güzelmiş. Bana da yol göründü hehehehe.
İlk fırsatta gidelim oraya bir daha. süpermiş. Ercan' ın düşmesi biraz korkuttu ama, genede süper. İyice giyiniriz, kaskımızda kafamızda. düşsekte süpermiş yaaa.

Ertan sende profosyenel foto çekenler gibiymişsin ya. Süper çekimler yapmışsın.

Hepinize teşekkür eder iyi günler dilerim.
Hoşçakalın.

merhabalar. pazar gunu ist'te guzel ve gunesli hava varsa antalya'da daha da iyisii olmasi gerekirdi. dogru olan da bu:) sizin bu guzel pazari gayet iyi bir sekilde degerlendirmeniz sevindirici. ayni mekanda degil ama ayni gun pedallamamiz kalplerimizin bir attiginin gostergesi. faaliyetlerin devami ve bir gun birlikte pedallamamiz dilegiyle...

Vay vay vay.Arkadaşlar o ne görüntüler öyle.Ekşın da ekşın hani,ne diyecegim biliyormusunuz?Ender abimize dikkatli baktım da gezi ve idmanlardan kendine gelmiş.Sanırım aşağıdan biraz daha vermesi gerekiyor.Sanırım İzmir onu biraz sarsmış.
Neyseki ablam ve kendisindeki bisiklet tutkusunu biliyorum.

''Ölüm soluk alışım kadar yakın.''

@Ender Alıcıoğlu

çok teşekkür abi.sen olmasaydın o kadar rahat olamazdık abi.çantaları yani safraları senin yanına bırakınca daha rahat dolaştık.:D tekrar teşekkür abi. fotoğraf çekmeyi az buçuk daha iyi öğrenmeye başlamışım.:)

inşallah bu pazar hava güzel olur.o zaman 8-9 tur atarız parkurda.tadı damağımızda kaldı.:rolleyes:

bisikleti sorun etme abi 3 tane daha garajda var.seç al beğen abi.:D

tüm forumdaki cevap yazan arkadaşalara gönülden teşekkür ediyorum.sağolun.

sizlerin sayesinde bu güzel yerleri, sizlerle paylaşıyoruz.herkesin gününün bol güneşli geçmesi dileklerimle.

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
parkur çok güzel ilk tur ilk deneyim her zaman çok farklı oluyor tabiki ilk turda nerde ne yapmam gerektiğini yolu öğrendim çok güzeldi
yaklaşık 5.5-6 km parkur un 2-2.5 km si çıkış geri kalann kısım da ufak iniş çıkışlı ve güzel bir yer ben bu kadar güzel olacağını beklemiyordum açıkcası...
ilk turda çıkamadığım dik yerlerde 2. turda çıkabildim birçoğundan
çok da zevkliydi hemde çok yakın şehir merkezine...

vakit buldukça bizimkilerle beraber gitmeyi düşünüyoruz ve bu sadece düşüncede kalmaz diye düşnüyorum..

umarım beğenmişsinizdir...

kazasız belasız bol pedallı günleriniz olsun ;)

Ayrıca yayında ve yapımda emeği geçen ERTAN a çok teşekkür edeim :D:D:D

• Beğen
Tepkiler: Ertan ABA
@Ercan Bayram

Ayrıca bu pazar günü, resmi sponsorumuz ve 2. yardımcı kameraman olan YETKİN ŞAHİNE teşekkürlerimizi bildiriyoruz.:D

• Beğen
Tepkiler: Yetkin Şahin
@scream7007

ne demek ertan sponsor olmakta kameraman olmakta çok keyifliydi.
pazar günü i.in ve özellikle bu parkur için sana teşekkür ederim.tabi ercan ve emre ye de cok teşekkür ederim:)
tekrar pedallamak üzre hoşçakalın:)

• Beğen
@yetkin

bu pazar aynı parkura ve full dolu bir bataryayla,2 gb lık kartla gidicez.

Tembellik yapmıycaz :boese157: 10 dk 1 tur attıysak daha aşağı çekicez.8-9 tur atıcaz.iyi bir antreman olucak o zaman.
değişik yollardan da gideriz duruma göre.dostom tekrar her şey için sağol görüşmek üzere.

• Beğen
Tepkiler: Yetkin Şahin
harika olur dostum.muhteşem bi parkur kepez parkuru.tabi biz ekşın grubuna 2 gb ancak yeter:D

tekrar buluşmak üzre hoşçakal.........

• Beğen
Merhaba arkadaşlar

Her hafta aynı yerde yapılmaz, bu hafta da bir yol yapalım. Yani herkesin katılacağı bir yere gidelim derim ben. Ekibi bölüp, Antalya' da zaten bir avuç içi kadarız, onun için toplanalım derim.
Gelin bu hafta güzel bir gezi yapalım. Her hafta ekşın yapmayın. derim ben size. Ama herkes istediğini yapmakta tabiki özgür. Kimse de gelmese ben , nasılsa 2 kişiyim , eşim ve ben. Biz takılırız beraber. Yaparız haftalık turumuzu.

Hoşçakalın.

• Beğen
eeee ender abi? cumartesi aynı yere gitmemezin bir sebebi vaaaaamış dimi?

ekşın parkuru değdi doğrusu.

Ender bey merhaba,
Can ve sizlerle birlikte ben de bu forumun ara sıra misafiri oluyorum. Gerçekten güzel bir ortam. Denetimden geçmesi, seviyeli olması dikkat çekici.
Antalya'dan Hilmi beyle tanışmanızı isterim. Üniversitede bisikletçi bir grup var bu grup sizlerle tanışmaktan memnunluk duyacaktır.
"Hilmi Uysal" <uysalh@akdeniz.edu.tr>,
Muğla- Antalya hattında bir şeyler yapabiliriz diye düşünüyorum. Hilmi ile bu konuyu daha önce konuşmuştuk. Ya o taraftan buraya veya buradan Antalya'ya gidebiliriz.
Bu arada benim tandem böyle temizlik görmemişti. Zahmet etmişsiniz. Teşekkür ederim. Tandem için Ankara'dan Gökhan bana tam takım alacaktı, belki almıştır. Tüm aynakollar değişecek, artık daha güvenle yola çıkabilirim.
Eşinize, tüm ailenize selam ve sevgiler..
Bülent Savran

Geri