Scudo Sports

12 Eylül Çarşamba Haliç Turu -

Scudo
Üzülerek diyorum ama doğanında çivisi çıkmış yaaa, Öğlen kavuruyo 4 saat sonra ıslatıyo hemde ne ıslatma yaa.
Offf vallahi diyorum bunun acısını cuma günü çıkartalım.Toplam 100km yol yapalım

Son mesaj yazildiktan sonra yola revan olundu, 1-2 i$ halledildikten sonra 19.30'da sertacr88 nam arkadisin evi civarindaki otobus duragina gelindi. 20.00'da kimsenin gelmemesi uzerine Halic Turu basladi.. Yerler biraz kaygandi, ruzgar hic yoktu, hava muhtesemdi.. Aheste bir vaziyette Halic'in kiyilarinda bir muddet seyahat ve seyir etmenin akabinde eve vasil oldundu.. Sicak ickiler icildi, ve arkasindan foruma acizane derc edildi..

not: hava durumu > (link)

Ramazan'in hayirlara vesile olmasi dilegiyle, selametle~~

ArkadaŞlar Ben 8:00 De Oradaydim 20 Dk Bekledİm Gelen ArkadaŞlar Olursa Ayip Olmasin Dİye Ama Kİmseler Yoktu : Grup 1 Turda Bİrbİrİnİ TanimiŞ :)

(link) yağmur demem çamur demem gelirim arkadaş bakın suratıma:):):):9

@keremkeke

Resmi birden görünce ödüm koptu:D
Wolfram turun iptal edilmesi nedeni ile gelmedim ama msn ekleyip bi konuşsaydık anlaşırdık çünkü gelmeye niyetliydim kemal abinin iptal lafı ile gelmedim biraz msn olayına alışıp detayları ordan konuşalım !.

Çamur cildi gençleştirir ve güzelleştirir. :) neyse şaka bir yana helal olsun. Sana bir kere bende aynı şekilde olmuştum. Sonra kendim ve bisikletimini güzel bir banyo yaptırdım

arkadaşlar 14 ünde yani yarın akşam turumuz var bu konuya lütfen başka msj girmeyelim 14 ü için açılmış konuda tartışmaya devam edelim :D

KONU KAPATILMIŞTIR!!!!
"14 Eylül Cuma - Avrupa Yakası Turu - Haliç Pedal Grubu" konusundan devam ediyoruz....

Geri