Scudo Sports

12 Eylül Çarşamba Haliç Turu -

çağatay hep aynı mazaret. bikeandoutdoor a gitmek için arkadaşından ödünç aldığın bisikleti bugunde bi ödünç alsan diyorum :D

@çağatay_çankaya

• Beğen
Tepkiler: sertacr88
Scudo
evet arkadaşlar son durumu özetliyorum

kesin katılacak arkadaşlar : keremkeke tamer306 zuhal sertaç sgonzales wolfram ve ben

belkisi olanlar : cevatgenc mehmetsvm soneryen

geçmiş turlara gelipte sesi çıkmayanlar : leon74 ve dağcı :(

bide hep aynı mazareti sunanlar var : cagatay :D

(varmı başka unuttuğum arkadaşlar??????)

cevatgenc mehmetsvm soneryen leon74 dağcı arkadaşlarımızı kesin akşamki turumuzda görmek istiyoruz. beyler tüyden mazaretler kabul edilmiyor :D

ey ahali , tiz kendileri ile iletişime geçilip ikna edile :D

emre abinin cebini bilen varsa arasın bi durum sorsun çünkü çeşitli nedenlerden dolayı internete bakamamış olabilirler. Ve diğerleride tabi

wolfram msnnim skerman_88@hotmail.com daha detaylı konuşalım buluşma işini.

Arkadaşlar Emre ile konuştum büyük bi ihtimal katılamıyor! Benimde durumum kritikliğini koruyor. En kötü ihtimal yolda yakalarım sizi..

selam arkadaşlar. ben epey oldu uye oldugum fakat takip edemiyordum.. .. haliç turuna katılmamda bir sakınca yoktur umarım.. aksilik olmaz ise mısırın orda olacağım.. alibeyköyde oturuyorum

selamlar......

@sGonzales

of of yapmayın beyler dağılmayalım gelin yaa:( verdin rüzgarını öğlenin şimdi yoksun:( ekstradan beklerler ya sen yeterki gel.

@ferdionat

Ne demek sizi aramızda görmekten mutluluk duyarız elbette hiçbir sakınca yok arkadaşlarınızı bile çağırabilirsiniz..

Serteçım merak etme ayırı yine veririz sadece işler yüzünden ufak bi gecikme olabilir okadar..

Sertac 7.30 da evinizin ordaki otobus duragindayim, gorusuruz~~

@WolfraM

ok gecikmeleri ve belkide cevatında gelme olsalığına karşılık 7:40 gibi ordayım

@ferdionat

Kemal Abi Eldiven ve kaskı zorunlu koşuyodu ama bilmem :)

Arkadaşlar işten çıkmadan söliyim saırım yağmur yağmak üzere eğer o saate kadar devam ederse ben gelmiyorum bilgilerinize arz ederim..

Arkadaşlar,bencede yağmurda çok riskli,yağmur yağarsa iptal olsun,ama yine siz bilirsiniz...(Yani bende gelemiyorum yağarsa)

meteor gov tr ve weather.com da herhangi bir yağmur gözükmüyor sadece rüzgar gözüküyor arkadaşlar
bilgilerinize

beyler ben yağmurluğumu giyip geliyorum tabi iptal edilmiyorsa.

@sGonzales

Evet, önümdeki pencereden yağmuru görüyorum, bu şartlarda ben katılamayacağım arkadaşlar; bilginiz olsun. :( :(

Sertac ben yola cikiyorum, 7.45 e kadar beklerim otobus duraginda...
( bu arada yagmur da dindi )

dışarıda bişi yoktu
yav tam yağmur yok meteorolojiye göre diye yazdım
yağmur başladı :D

@kemaletik

Geri