Scudo Sports

12 Eylül Çarşamba Haliç Turu -

kemaletik

Üye
Tepki
43
merhaba arkadaşlar

Sizleri yarın akşam geleneksel haliç turumuzu yapmaya davet ediyorum. :) Geçen haftaki arkadaşlardan eksik istemiyorum :D Yoklama yapıcam :D

Buluşma yerimiz ve saatimiz artık klasikleştiği üzere saat 20:00 alibeyköy meydan mısır heykelidir.

Kısa haliç turumuzun ardından ayrılmak isteyen arkadaşlar Eyüpten ayrılarak turu uzatabilirler. (ben söliim kesin uzar :D)

Diğer yakadan veya semtlerden katılacak arkadaşlarıda turumuzda görmek isteriz :D Güzergah üzerlerindede katılım sağlanabilir.

Hava gayet güneşlidir :D En yüksek 22 en düşük 18 derece :D
Hava durumu için tıklayınız.: (link)

Scudo
@kemaletik

Cam kenarı !. Yani bir tekmeyle kendimi yolda bulcak şekilde :D

Kemal ABİ bide sana konu dışı bir sorum var bu hafta sonu belgrad mı yapıyoruz ?

@sertacr88

valla tekmeye gerek varmı :D ( cuma günü fener ayrımı :D )

ramazan dolayısı ile tükkan gündüzleri kapalı :D gece yapalım derseniz olur :D
ama senin farlarla olurmu bilmem :D

@kemaletik

HHAHAHAHAAHAH Benim farlar evet biraz kaliteli:D nerde ne kadar yanıcağını iyi biliyo hatta hangi mekana benzeyeceğinide biliyo;)
Ben zaten oyumu hep gece saatinden yana koyarım aklında olsun, Farlarıda şarj edicem bu akşam.

Yoksa gördünmü beni son virajda ???

• Beğen
Tepkiler: Cevat_Genc
Merhaba,
Foruma yeni uye oldum. Adim Mehmet, Fatih' te oturuyorum.. Yarinki Halic turuna katilmak isterim. Sertacr88 sanirim sen de Fatih'tensin; belki bulusup gidebiliriz?

@WolfraM

Hoşgeldin mehmet aramıza, büyük haliç çetesine :D:D:D
Dostum fatih çok büyük sen neresindesin veya msn ekle !

@WolfraM

akşama doğru bende benim konumu koyarım sonra bombardıman yaparız birbirmize :D
ehem ehem :D yarın geziye benim evin önünde buluşup gideriz o zaman.sana izlemen gerek yoluda gösteririm.:) , Anahtarıda vereyim hatta gel eve otur :D:D:D:D Şaka :d

selam ahaliii yarın akşam turda olmaya calısıcam ama şu staj defteri proje cizimleri felan canımı sıkıyo :(:( büyük bi ihtimalle gelemem ama gelirsemde şaşırmayın :) Hepinizi çok seviyorum görüşmek üzere..... SeLaMeTLe..!!!

@Cevat_Genc

Sonlara doğru ağlıyacaktım neredeyse:D "hepinizi seviyorum" !:D:D:D:D
yahu bula bula gezi vaktinimi buluyon şu işler için ? Ben geziye gelmek için yemeğimi yemeden geldim ogün be :D o gün sadece bir kaç poğoça yemiştim üzerine afiyet :D

http://www.paylaskiresim.com/up/fbf8d229.jpg

Akşam tura katılacak olan varsa 7:30 dan sonra ordaki otobüs durağına gelebilir. Ordan toplantı merkezine:D

Arkadaşlar bende gelmeye çalışacağım,işlerimi erken bitirirsem akşama görüşürüz,

• Beğen
Tepkiler: sertacr88
Ben de geliyorum. Menüden vitamin ve mineral oranı yüksek olan bu turu seçtim. :p
Herkesi beliyoruz turumuza...

@Zuhâl

Övgü için teşekkür ederiz haliç grubu olarak

Geri