Scudo Sports

12 bin lira limitli araba tavsiyesi

Scudo
Bisiklet alamıyoruz bu paraya artık be. 😐

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
İlk arabamı 2000 yılında 6 milyar kredi 10 milyara almıştım bir depo mazot 25 milyon filandı (sıfırlar atılmadan önce) karı koca memur olmamıza ve kefilimiz olmasına rağmen iş Bankasi kredi vermemişti. O zamanda iyi kriz vardı. Herşey değişmiş kriz sabit kalmış....

Son düzenleme:
İlk arabamı 2000 yılında 6.000000 tl si kredi 10.000000 Tl ye almıştım bir depo mazot 25000 TL filandı (sıfırlar atılmadan önce) karı koca memur olmamıza ve kefilimiz olmasına rağmen iş Bankasi kredi vermemişti. O zamanda iyi kriz vardı. Herşey değişmiş kriz sabit kalmış....

Arabanın alış fiyatı milyon değil milyar seviyesinde olmalı, yakıt ise milyon seviyesinde olmalı. 98'de 2 milyar 400 milyona ilk arabamı almıştım, 5 milyon liraya 3/4 depo doluyordu. 2001'de ise 7 milyar 400 milyona ikinci arabamı almıştım. Sıfır sayılarını gözden geçirmenizde fayda var.

• Beğen
Tepkiler: Burak Uğurlu
Arabanın alış fiyatı milyon değil milyar seviyesinde olmalı, yakıt ise milyon seviyesinde olmalı. 98'de 2 milyar 400 milyona ilk arabamı almıştım, 5 milyon liraya 3/4 depo doluyordu. 2001'de ise 7 milyar 400 milyona ikinci arabamı almıştım. Sıfır sayılarını gözden geçirmenizde fayda var.
Sağol kardeş unutmuşum sıfırları

Toyzz shop ta akülü bmw var bir bak istersen

4x4 düşünürseniz (link) araba tavsiye edebilirim. Bütcenize de uygun 2.9HP nerdeyse 3 beygir gücünde her yokuşu çıkarsınız.

Bu da olabilir. En azından binilebilir 😂

(link)

Geri