Scudo Sports

12 bin lira limitli araba tavsiyesi

baris34ince

Daimi Üye
Tepki
91
Bisiklet
Kron
Konuyu bu forumda açmam tamamen facia biliyorum ama başka bir forumda takılmıyorum :) 15 bin tl limitim var ciddi olarak önerebileceğiniz araba var mı acaba? internet ilanlarına güven olmuyor o yüzden biraz bilgi edinmek istiyorum sizlerden :D doğan-şahin yazmazsanız sevinirim bi bisikletçi olarak yanımdan geçerken hep tetikte olduğum bir arabadan almak istemem :D

Scudo
tam bilmiyorum piyasayı ama 98-00-02 yılları arasında bi corolla bakabilirsin dayım kullanıyordu cok saglam arabadır sonuçta japon arabanı al sağına soluna bisikletlileri fark edin benzeri şeyler as hatanı telafi edersin :)

• Beğen
Tepkiler: enes savaş
Almadan once arabanın kazası var mı yok mu ıyıce ogrenın . netten felan plakayı gırıp bakın . Bız hemen atladık goruntusune kandık bır araba aldık abime . Sıgorta vaktı geldıgı zaman kazası var dıye fazla para alıyorlar .Kaza derken cızıkten ıbaret bıle olsa kayda gecmısse sıgortalar ucuyor . Bızım renaulta 140 lıra zorunlu trafık sıgortası odedık , abıme aldıgımız modele 500 lıra mı neydı :D

Hyundai accent lx 1.3 2002 model düşünmeden al :D bizde var.Hızlanması falan çok iyi motoruna göre beygir gücü ve yakıt tüketimi çok güzel.1341 cc 85hp 100kmde 4,5litre.0-50km\s hızlanma 2,3sn ayrıca parçası falan gayet ucuz.

herkese çok teşekkürler, söyledikleriniz aklımda araştırmaya devam... :)

Honda civic Eg Si 1.4 1.6İes fiyatları 11-20 bin arası

• Beğen
Tepkiler: baris34ince
1985-1990 arası W124 kasa kodlu E serisi bir Mercedes (200 veya 230) alın. Otomatik vites, klima, otomatik camlar, güvenlik, (LPG ile Renault Toros'tan daha az yakıt tüketimi) ucuz yedek parça ile araç kullanmanın tadına varın.

O fiyata bir sürü seçenek var. Kullanma amacınız neye yönelik olacak? Kullanım sıklığı, model yılı, yakıt tüketimi, donanım, performans, kilometre. Bunlar belirleyici özellikler.

• Beğen
97-98 model corsaların piyasası aşağı yukarı 12-13bin lira civarında

peki o paraları hak ediyormu...

@Ali Menemen

Bende bunu yazıcaktım.Konuyu buraya açman hakikaten çok garip olmuşta birkaç tavsiyede bulunulur herhalde illaki :)

@Ali Menemen

valla arabadan çok anlıyor olsam zaten forumda konu açmazdım bu şekilde :D :D fazla yakan,performansı düşük,donanımı zayıf ve 500bin kmde olan bir araba istemeyeceğime göre alabileceğim en iyisini kastetmeye çalıştım üst limitimi belli ederek :D kullanma amacıma göre de ticari değil binek araç,aile arabası olacak modifiyeli bi renault flash değil mesela :D

Honda, Toyota gruplarına bakabilirsiniz, bir de spesifik sayılabilir ama Citroen Xsara II, donanımı, sağlamlığı, yakıt ve motor performansı ile gözden kaçmış iyi bir araçtır (kullandığım için biliyorum) ancak Ankara'da olmasanız bunu yazmazdım. Küçük şehirlerde ufak sorunlar bile problem olabilir.

• Beğen
@türkay yılmaz

Alabileceğiniz en iyi araba 90-00 arası corolla veya accord olacaktır bence :)

• Beğen
fiat panda
şahsen ben park sorunundan çok çektiğim için o bütçe dahilinde
smart fortwo alırdım

Arkadaşım herzaman söylerim ayırdığınız bütçeye göre alınacak aracın markası değişir 15 bine göre en isabetli karar 2001 2004 arası accent olucaktır.aracın temizve bakımlı olması markası kadar önemlidir.inanın verdiğiniz paranın karşılığını fazlasıyla alır vememnun kalırsınız.

Geri