Scudo Sports

1100 tl bütçe ile MTB seçimi

erdemç

Üye
Tepki
4
merhabalar,
arkadaşım elindeki bir bütçe ile sıfır, kilitlenebilir maşalı bisiklet almayı düşünüyor. aklında şuan için Giant Revel 2 var. bu fiyat civarı ne önerebilirsiniz başka.

Scudo
o fiyatlarda ikinci el bile bulman zor bende connandale sl 2 var 1500 tl veririm size çok temiz gelip görebilirsiniz isterseniz üsküdardayım.

Sıfır olduğunu yeterince açıkca belirttiğimi düşünüyorum, o bütçeye bir çok çeşit bulabilirsiniz ben sadece farkları nelerdir, hangisi daha performanslıdır, daha sağlamdır öğrenmek için sordum.

o bütçeye alınabilecek mtb kullanan arkadaşların yardımını bekliyorum

sıfır bisiklette o bütçede çok çeşit olabilir ama bu kalıteyi bulamazsın ayrıca sıfır alsan dahi bu bisiklet kadar dayanıklı olamaz fark sorarsan bir kaç örnek veriyim sana mesela kadro sağlamlığı ve kaynak yerlerinin taşlanmış olması ayrıca kadroda yapıştırma hiçbişey yok tamamen metalik boya havalı maşa (amatisör) hidrolik disk fren dore kompenant ön ve arka artırı slx bunun gibi daha çok şey sayılabilir.sen yinede ii araştır.

Sedona (741-731-721-711) merida tfs-100 D bu bisikletlere bakabilirsiniz nakit alacaksanız meridayı uygun fıyata bulabılırsınız.Ayrıca istedikten sonra 1100 liraya çok bisiklet bulunur.

kron xc 1000
salcano insomnia 272
whistle miwok 1161D
carraro crx912

Bana gore 4000-5000 tl uzerinde vermeyeceksek markaya bagli kalmamak gerekli. Hemen hemen ayni ozellikte birbirine yakin fiyatta oluyorlar. Birkac dunya devi marka haric tabii. Ben de bisikleti yenilerken 1100 e kadar bir model bakiyordum ve usttekiler arasindan bir tercih yaptim.

Hocam benım tavsıyem benımle irtibata geçmeden bısıklet alma

Örnek bir bisiklet

Kadro: carraro azımut
Ön- arka Hazne: Rival rulmanlı metal kırmızı göbekler
Çember seti : alexrims dc 19
Maşa : Gidondan kitlemeli rst gila
Fren Sistemi : shimano hidrolık dısk fren
Vites sistemi : 9 lu 2012 alıvıo ön arka tambir takım

Fiyat: 1250 TL

Bunun gıbısını bulamazsın amacımız bisiklet gibi bisiklet yapmak

Tel: 0544 554 94 60

ben örnek verdım burka kadro secımıde dıger kompenentlerin secımıde tamamen sıze kalıyor

Carraro 436 Daytonaya bir bakın derim, elinizde diğer aksesuarlara da harcayacak bir miktar paranız da kalır..

Scott Aspect 40 veya 50 tavsiye ederim, pazarlıkla bu fiyatlara alabilirsiniz. İkisinde de kilitli amortisör bulunur. Görünüme önem veriyorsanız 2012 Aspect 40'ların yeşil ve gümüş renk seçeneği var, ikisi de harika görünüyor.

Burdan: (link)

Sedon 721 nasıldır bir bilginiz var mı?

Geri