Scudo Sports

1100-1200 TL Bütçe ile MTB Seçimi Üstadlardan yardım bekliyorum.

ReFik01

Üye
Tepki
1
Arkadaşlar öncelikle merhaba, kısa bi askerlik deneyiminden sonra yeniden bisiklet hobisine dönüş yapmak istiyorum. Askere gitmeden önce Salcano NG 750 bisikletim vardı. Adana' da bazı gruplarla tanışıp kısa ve uzun mesafeli bir çok tura katıldım. Ama artık biraz daha iyi bir bisiklet almak istiyorum.

Öncelikle boyum 1.83 ve 85 kg ağırlığındayım. Alacağım bisiklet 1100-1200 tl bütçe aralığında ve parlak renklerle görselliği yüksek bir bisiklet olsun istiyorum.İlla sıfır olmak zorunda değil uygun ikinci el de alabilirim. Sedonna ların bazı modelleri hoşuma gitti fakat daha tecrübeli arkadaşların bisiklet boy, marka ve model konusunda tavsiyelerine ihtiyacım var. Saygılar ilgilenen arkadaşlara teşekkürler.:alkis:

Scudo
Bence sedona 720 size uygun, 18 beden bence sana olur ben 1.81 ve 83 kiloyum yakiniz yani, butcem 1200 olsaydi onu alirdim herhalde ben 900 tl'de kaldim

Ozur dilerim eklemeyi unutmuşum vites sayisi en az 27 olsun istiyorm

Butcemi daha fazla zorlayamam dostlar. Kadro boyu ve jant olcusu kac olmali Cumali bey

26 jant ve 27.5 jant size göre yeter 29 kullana bilirsiniz ama 29 hantal duruyor

Sedona 720 gerçekten bütçesine göre uygun 24 vites ama çok güzel ghost se1150 ve se 1175 e de baka bilirsiniz

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-bisiklet-merida-crossway-100-171052363/detay işte bu size göre ve adanada

Tur için çok iyi 27 vites

Bu da iyihttp://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-bisiklet-2014-merida-mats-70-2-aylik-166441625/detay

@ReFik01

Biraz pazarlıkla en iyi bunu alabilirsiniz.
(link)

27 vitesin sana cok bir katkisi olacagini sanmiyorum ben, 1200 tl'de en iyisi sedona 720, bilmiyorum ama salcano'ya bir turlu icim isinmiyor

Sedonna 720 De karar kıldım gibi fakat, nereden alacağımı bilemiyorum. İnternetten almaya da gönlüm razı değil ama yinede önerebileceğiniz bir site varmı ?

Son olarak

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-bisiklet-2014-merida-mats-70-2-aylik-166441625/detay

bunumu alayım sizce yoksa sıfır Sedonna 720 mi mi alayım arkadaşlar ?

@ReFik01

bence adamla beraber bir bisikletciye gidip bisiklete baktir bozuklugu var mi diye, bazen yamuk yapabiliyorlar cunku

Sedonna 720 nın rengi çok hoşuma gitti diğer sahibinden deki ilanında özellikleri cezbediyor siz hangisini önerirsiniz üstadlar??? Sahibinden deki arkadaş 1.200 e falan bırakacak gibi.

(link)

bende adanalıyım en son bmx im vardı iyi bi bisiklet alıp uzun süre sürmek istiyorum kilo problemim de var ondan dolayı mtb almaya karar verdim 2-3 gün içinde bunu alacam (link)

Geçen hafta 720 aldım, öneririm. Gayet hoş bir bisiklet.

Öncelikle Merhaba Bu İlana Bakabilirsiniz Adam Çok İyi Bedava Sayılıcak Türden Bisiklet Koymuş Tavsiyem Bu Bisikleti Canlı Gördüm Hidrolik Fren Fiyatına Satıyor Kaçırma Derim
(link)
U6 Kadrosu Var 0 Alıcam Diyorsanız Kron XC 1000 Derim İndirimde Şuan Sedona Bu Sene Önermiyorum Çünkü Kadrosu Bu Sene Çok Zayıf Kaldı X Markalara Göre Canlı Hiç Bir Şeye Benzemiyor O Yüzden Tavsiye Etmiyorum İyi Günler İyi Forumlar

Not Linkini Attığım Bisiklet 30 Vites Slx Li Sadece Arka Aktarıcı Alıcaksınız Hepsi O

Geri