Scudo Sports

11 yıllık arkadaşım bianchi aspid sf :)

ewet orijinal o maşa çok iyi biliyorum, benm RCX202'de de benzer bi maşa vardı ve o kadar stoopie yapardım gençken halaa sapasağlam (nazar değirmiyim de :p )bu arada çok ağır olduğunu sanmıyorum bisikletin, biliyosan ağırlığını yazar mısın lütfen. ayrıca çok şık bisiklet, daha nice seneler kullanırsın inş. , yenisini de alırsan atma bence. ben atmadım atmam da yerim oldukça :)
iyi pedallamalar

• Beğen
Tepkiler: berkay ulubay
Scudo
@Deniz K.

teşekkür ederim Deniz bey :) sizin bisikletde baya eski imiş belirli bir süre sonra arada duygusal bağ oluşuyuyor gerçekten :) birisi sordugu zaman ona aşığım dediğimde manyak muamelesi görüyorum ama olsun :) :) yıllandıkça değerlendiğini düşünüyorum eski bisikletlerin tıpkı şarap gibi :) :) :)

@diavolo

çoook teşekkür ederim ''diavolo'' :) :) :) kadro orjinal arka attırıcı alivio ön attırıcı alivo v frenler alivio aynakol shimano :) bisiklet ağırlığını galiba bu sitede bir sayfada okumuştum 17 kg civarında olması lazım yanlışım varsa bilen üyeler düzeltirse sevinirim :) bide 17 + teçhizatla birlikte 18 kg civarı bişey oluyor :) :) :) ama hiç etkilenmiyorum ankarada yaşayanlar dikimevi rampasını bilirler 5-6 . viteste zorlanmadan süratli bir şekilde çıkıyorum :) :) :) kömürlüğe asla koymam ben yukarda evde rahat ederken onun aşşağıda durmasına gönlüm razı olmaz :) koridora çıkarıyorum :) misafir geldiğinde odama çekiyorum :) :) :)

@alikemalguner

:) :) :) inşallah alikemal bey :)kesin gider hatta torunuma miras bırakacağım :) :) :) :) :)

Aynı bisikletten bende de var ağır gerçekten ama ayrı bir yeri var benim içinde oldukça da sağlam bir bisiklet çıktı bunlar gerçek italyan sanıyorum o zamanlar bianchi daha yeni girmişti yanlış hatırlamıyorsam türkiyeye ::))

güzel bisiklet benimde vardı böyle bi bisiklet çok seviyordum yenisini verseler değişmem diyordum, ben yurtta kalırken arkadaşa vermiştim sen kullan diye oda çaldırmış cok uzuldum , gerçekten o zamanlardan kalan bisiklet daha kiymetlı oluyor ne diyelim güle güle kullan kazasız belasız

maşallah beton gibi duruyor o kadro yokmu taş gibi taş çalınmasaydı bende de bianchi shark vardı muazzam güzeller iyi pedallar.)

Geri