Merhabalar 
2000 doğumlu erkek kardeşim için bisiklet almaya karar verdim. Kısa bir araştırmadan sonra önüme bu bisiklet çıktı. Aslına bakarsanız seçenek şuankinden daha fazlaydı fakat Üniversite'de okumamdan ötürü ve kendi harçlıklarımla alacağımdan ötürü belli bir fiyatı aşmamam gerekiyordu. Velhasıl kelam kendimce 250 lira hatta max 275 lira gibi bir fiyat belirledim. Yani hepi topu 275 lira param var. 276 olmaz
Ayrıca taksitle alacağım yani durum birazcık vahim =) Çift amortisörlü birçok bisikleti bu fiyata süpermarketlerde rahatlıkla bulabiliyorum fakat azıcık daha düzgün birşey olsun istedim. Dönelim bisiklete Sitesinde şu tür özellikleri bulunmakta:
Kadro 24" Hi-Ten (Hardtail) Mtb Kadro
Ölçü Size 16" (42 cm)
Vites 24 Vites(SUNRUN)
Maşa Süspansiyonlu. Hi-Ten
Fren Tipi Ön V Fren Arka Disk Fren Seti
Jant Tipi Çift Katlı Renkli Uğur Alüminyum Jant 36 Jant Teli
Lastik CST 24x1,95 (53-507) MTB Lastik
Zincir KMC Z50
Hazne Joytech
Aynakol 42x152 mm Aynakol Seti
Pedal VP-872N
Ek Bilgi Ön-Arka Plastik Çamurluk(bu çıkartılabilir)
(link)
İlk büyük bisikleti olacağı için + imkanlar el vermediği için bu tür bir bisiklet alayım dedim. Ayrıca 24"... Zaten Ergenliğe girip serpilmeye başladığında daha büyük boy ve ona yetebilecek bir bisiklet alınır. Siz ne diyorsunuz ne düşünüyorsunuz
Bir de not düşeyim "dandik, biraz daha para ver-biriktir şunu al bunu al demezseniz sevinirim emin olun bende bunları düşünebilecek yaştayım, imkanlar dahilinde tavsiye verirseniz ve kırıcı-rencide edici olmadan yorum yaparsanız sevinirim(sözüm meclisten dışarı)
2000 doğumlu erkek kardeşim için bisiklet almaya karar verdim. Kısa bir araştırmadan sonra önüme bu bisiklet çıktı. Aslına bakarsanız seçenek şuankinden daha fazlaydı fakat Üniversite'de okumamdan ötürü ve kendi harçlıklarımla alacağımdan ötürü belli bir fiyatı aşmamam gerekiyordu. Velhasıl kelam kendimce 250 lira hatta max 275 lira gibi bir fiyat belirledim. Yani hepi topu 275 lira param var. 276 olmaz
Kadro 24" Hi-Ten (Hardtail) Mtb Kadro
Ölçü Size 16" (42 cm)
Vites 24 Vites(SUNRUN)
Maşa Süspansiyonlu. Hi-Ten
Fren Tipi Ön V Fren Arka Disk Fren Seti
Jant Tipi Çift Katlı Renkli Uğur Alüminyum Jant 36 Jant Teli
Lastik CST 24x1,95 (53-507) MTB Lastik
Zincir KMC Z50
Hazne Joytech
Aynakol 42x152 mm Aynakol Seti
Pedal VP-872N
Ek Bilgi Ön-Arka Plastik Çamurluk(bu çıkartılabilir)
(link)
İlk büyük bisikleti olacağı için + imkanlar el vermediği için bu tür bir bisiklet alayım dedim. Ayrıca 24"... Zaten Ergenliğe girip serpilmeye başladığında daha büyük boy ve ona yetebilecek bir bisiklet alınır. Siz ne diyorsunuz ne düşünüyorsunuz
Bir de not düşeyim "dandik, biraz daha para ver-biriktir şunu al bunu al demezseniz sevinirim emin olun bende bunları düşünebilecek yaştayım, imkanlar dahilinde tavsiye verirseniz ve kırıcı-rencide edici olmadan yorum yaparsanız sevinirim(sözüm meclisten dışarı)