Scudo Sports

11 Mayıs Pazar "PEDALLAR SAĞLIKLI KALPLER İÇİN DÖNÜYOR"

ümit_levent

Forum Demirbaşı
Tepki
407
11 Mayıs Pazar "PEDALLAR SAĞLIKLI KALPLER İÇİN DÖNÜYOR"

11 Mayıs 2008 Pazar Türk Kalp Vakfı - Bisikletliler Derneği işbirliği ile düzenlenmektedir.

KALP HAFTASI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA " PEDALLAR SAĞLIKLI KALPLER İÇİN DÖNÜYOR" Bisiklet turu

Hareketli bir yaşam sürmenin kalp sağlığımızı koruyacağını bu etkinlikle anlatırken, Bisikletinde bu hareketli yaşamın bir parçası olabileceğini ifade etmenin mükemmel bir fırsatı.

Buluşma yeri : Mecidiyeköy Meydanı
Saat : 10:00
Parkur : Mecidiyeköy - Taksim - Mecidiyeköy - Zincirlikuyu-Akmerkez - Gültepe - Zincirlikuyu - Mecidiyeköy
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kask giyilmesi, zorunludur. ( Kaskınız yok ise 1.oo YTL' ye kask kiralayabilirsiniz. )
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Eldiven kulllanmanız ve yanınızda Su, kimlik ve molada ihtiyaçlarını karşılamak üzere bir miktar para
bulundurmanız önerilir.
Ortalama gezi hızımız 15 - 17 km/h civarın olacaktır.
Teknik elemanlar yoldaki arızalarda üyelerimize teknik destek verecektir.
18 yaşından küçüklerin velileri ile gelmeleri veya veli izin yazısı getirmeleri gerekmektedir.
Mevsim şartlarını dikkate alarak Yağmurluk taşımanız tavsiye edililir.

Scudo
dostları bir araya getirecek bir etkinlik işte çok güzel ;)

ben de geliyorum :) hatta arkadaslarimi da kandirmayi umuyorum...

Ben, kardeşim ve ikna ettiğim bir arkadaş var. belki bir iki kişi daha bulurum. geliyoruz.

Babam ve ben bir sorun olmaz ise orada olacagiz.Suadiyeden en iyi nasil gelebilirim?

Çalısma gayet yararlı . bisiklet varsa zati yarar da vardır. gerceklesen olayın bulundugu yer zaman onemli yer güzel zaman güzel vurgulayıcı olur . farklı kesimlere hitap etmekte gerek tabi.

Selamlar..

Onemli bir isim ciktigindan gelemiyorum.Gidenlere bol gunesli gunler

ortalama kaç kişi olur acaba bu gezide
çekmeköyden gelmeyi düşünüyoruz

beşiktaştan iki kişi daha etkinlige katılıyorrrrrrr:)

Arkadaşlar bu organizasyonda bisikletforum üyeleri olarak farklı bişey yapsak. Ne bileyim forma gibi. Hem de tanışmış oluruz.

Buluşma yeri : Mecidiyeköy Meydanı
Saat : 10:00
Parkur : Mecidiyeköy - Taksim - Mecidiyeköy - Zincirlikuyu-Akmerkez - Gültepe - Zincirlikuyu - Mecidiyeköy

uzun zamandır dikkat ediyorum her hafta aynı rota(yanlışım varsa lutfen düzeltin )... bi sebebi varmı gercekten merak ettım :O

selam arkadaşlar haydi bakalım bu pazar mecdiyeköyde görüşmek ve pedalamak üzere

@ümit_levent

Sanırım M.köy eski otobüs duraklarının orada ki meydanda toplanılacak.Umarım doğru yeri anlamışımdır.:rolleyes: :eek: :cool:

evet oraya geldigiizde zaten bizi göre bilirsiniz elimizden geldigi kadar erken orda olmaya çalışacagız sevgilerimle

• Beğen
Tepkiler: Taner Yavuz
Geri