Scudo Sports

11 Mayıs Belgrad Bisiklet Turu 16 KM

@KaanG

Bende ilk defa gideceğim bisiklet ile giden arkadaşlarımdan ve internet araştırma ve tavsiyelere göre fikir edindim aşağıdaki video'da Belgrad ormanındaki parkuru gösteriyor belki sizin gittiğiniz yol ile aynı yerdir

Scudo
Harika yermiş yahu, bir an önce gitmek lazım. :)

@mertceo

Bu cumartesi ben iki tane daha benim gibi amatör arkadaşım forumdan katılacak arkadaşlar ile bu cumartesi gideceğiz yaz mevsiminin gelmesi ile 2 haftada bir yada her hafta cumartesi yada pazar günü ortak bir gün belirleyip gidebiliriz

SALCANO NG650 HD aldım bende memnunmusun Salcano'dan ?

@Erdem Çelebi

Videodaki sarı t-shirtlü şahıs benim :)

@Erdem Çelebi

Bizde pedalcı arkadaşlarım ile gideceğiz yaz'a doğru kısmetse. :)

Evet memnunum ama çok km yapmadım. Daha 10km yapmamışımdır. Sıfır duruyor. Hayırlısıyla cuma ve c.tesi günü turumuzda kullanım farkını daha iyi anlayacağım. İlk test aşamamda harikaydı bir sıkıntı yoktu. :)

Çabuk hızlanıyor, vites geçişleri ve frensel olarak harika.
Kadro zaten kuş gibi hafif. :)

Hayırlı olsun size de.

@mertceo

Teşekkür ederim bende aldım bir tur attım odamda duruyor :) bu cumartesi ilk kullanacağım bende

@Erdem Çelebi

Bizde cuma ve c.tesi günü çıkıyoruz zaten.
Avrupa yakasındaysanız tanışabiliriz dostum.

:)

Biz 3 kişi takılıyoruz.

@mertceo

Çok iyi olur 4.levent'te oturuyoruz 2 arkadaş diğer arkadaş b.çekmece'den geliyor :) ilk sayfada facebook adresim var istersen ekle oradan konuşabiliriz

parkur guzelmis belki ben de gelirim arkadaslar , atakoy sahilden pedallayarak gelmek isteyen olur mu acaba?

Bence Ataköy'den gelmek isteyen biraz zor bulunur. O kadar uzun yolu pedallayacak kişi bulma şansın çok olmayabilir.

Bence de birde geri dönüşü olacak demektir Ataköy tarafına :)

@Erdem Çelebi

o kadar büyütmeyin yaw. Bende gelirsem fatihten pedallayarak gelicem :D

@Erdem Çelebi

Siz uzakta kalıyorsunuz hocam. Biz şişli - beyoğlu - hasköy - sirkeci - sultanahmet güzergahlarını kullanıyoruz siz biraz uzak kalıyorsunuz sanırım. :)

@Ceyhun BAYDOĞAN

Ceyhun belki ben de taksimden gelirim senle duruma gore bulusup da gidedebiliriz.taksimden kac gibi gecersin bana ozelden telini yazar misin?

Sabah görüşmek üzere o zaman :) Sarıyerden gidecek olan birileri varsa çayırbaşında buluşalım..

Katılacak olan arkadaşlar yarın sabah 10:00 gibi Belgrad Ormanı girişinde toplanalım iletişim bilgilerim ilk mesajda mevcut

@Erdem Çelebi

Balgrad ormanı girişinde..

Adresi herkez tekrardan görsün diye yazılmış mesajdır :)

@Erdem Çelebi

Beni unutma erdem abi sanayinin başında olucam sabah:rolleyes:

Geri