Scudo Sports

11 Haziran Cumartesi iftar-sahur turu beylikdüzü-florya-bakırköy

@eberkol
Hareket saati 22.00
daha önce olabilsen daha iyi

Scudo
Merhabalar,

Tura iki kişi katılmak istiyoruz. Avcılar üzerinde saat kaçta nerede olmamız gerekiyor acaba?

@eberkol bu akşam için bir iftar davetinde olacağım ama bir daha ki buluşmanızda kesinlikle aranızda bulunmaktan büyük bir zevk duyacağım çok teşekkürler davetiniz için

@sherlock
Tur 22:00 da K.çekmece meydandan başlıyor. İftar yapacağım için Beylikdüzünden bir arkadaş ile metrobüs ile geçeceğiz. Siz 21:50 gibi K.çekmece meydana gelirseniz kısa bir süre sohbet de ederiz.

• Beğen
Tepkiler: sherlock
@eberkol Hocam Küçükçekmece meydan tam olarak neresi oluyor? Maalesef tam olarak bilmiyorum.

Harita yardımı ile buldum. Çok teşekkürler. Akşam görüşmek üzere.

• Beğen
Tepkiler: sherlock
image.jpeg Bu hafta ikincisini yaptığımız turda beylikdüzünden yenikapıya vardık. Çaylarımızı içtik. Bisiklet bahane sohbet şahane diyerek. Ortak paydamız bisiklet olunca. Donanım ekipman b frenler hidrolik frenler derken sohbeti sonlandırıp geri dönüşü tamamladık

image.jpegimage.jpeg

image.jpeg

Bu hafta 3. sünü düzenleyeceğimiz İftardan Sahura bisiklet turuna kimler katılıyor el kaldırsın

@Mahmut.
nasıl el edeceğiz. El etmesine ederizde. Sonra zararlı çıkma. Nerede bulacağız seni

@sherlock
21.45'de bekliyoruz. Beni orada bulursunuz. Beylikdüzü grup soner diye

@soneryen abi florya sosyal tesislernumara mı atmıştım

@soneryen abi bu hafta iftradan sahura bisiklet turunda karşılaşorırz diye umut ettik ama
nasip başka sefer diyoruz
buda turdan bir yansıma

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
Geri