Scudo Sports

11 Haziran Cumartesi.. Buyukada

diğer topiğede başarılar diledim birlikte kaynaşın dostlar belki diyeyim gelebilirim...bakalım ....

Scudo
Evet yarın gıdıyoruz arkadaslar... Katılımcı arıyoruzzz..

Katılımcılar:

1.Onur Bozkurt. ( www.facebook.com/onur.bozzkurt )
2.Murat Aluclu
3.Ali Karael
4.Batuhan Altay
5.Orhan Atılgan
6.Semih SAYGIN
7.Necmettin KAHRAMAN
8.Bulut ÇELİK
9.Kerem MERCAN
10.Özmen Tetik

Avcılar Grubu ile saat 11:30da Buyukada PTT Binasının onunde bulusuyoruz.
Kudret Babaaaa Seni de beklıyoruzzz...

• Beğen
Tepkiler: özmen tetik
hepinize iyi eğlenceler dilerim nasılsa garipçede olacağız 26 sında hasret gideririz gene....

Baba Semih Bey ve Avcılar Pedal Grubu ile Siddetle senın gelmenı ıstıyoruz.. Bisiklet forumun onursal uyesını bu turda gormek ıstıoruuzzzzz :)

@Onur251

öldüreceksiniz beni peki peki ben kadıköyden binerim vapurla gelirim ..hepimiz kaynaşalım ....

yalnız face den iç işlerine bi danışayım bakalım ne diyecek..

Yuppiii :) Kudo baba da tamamdır. Tur süper olacak. Baba benım profile gırıp eklesene bi

www.facebook.com/onur.bozzkurt

KATILIMCILAR:

1.ONURSAL UYEMIZ : KUDRET KURTCEBE
2.Onur Bozkurt. ( www.facebook.com/onur.bozzkurt )
3.Murat Aluclu
4.Ali Karael
5.Batuhan Altay
6.Orhan Atılgan
7.Semih SAYGIN
8.Necmettin KAHRAMAN
9.Bulut ÇELİK
10.Kerem MERCAN
11.Özmen Tetik

Yollar oldukca kalıtelı asfalt. Faytonlar cok nadır gırer. Asfalt cok duzgun. Dıslı lastıklere pek gerek yok bundan doayı. Dissiz lastıkle gelebılırsınz. Zaten Hızımızı koruyacagız.

Parkur 21.5 km ancan bunun 18.3 kmsını kullanabılıorz.. 3km boyunca faytonlar yogun ve insanlar kalabalık..

Ancak dikkatlı gececegımız ıcın bunların pek sıkıntı cıkaracagını sanmorm. amac performans deql sadece ıstanbulun gurultusunden uzaklasmak.

Performans turlarını kudo baba duzenler. Hızı genelde 30 kmnın altına dusmez. Bizim adadakı hızımız ortalama 15 -20 25km olucak. ancak iskelenın onunden gecerken bıraz yavaslayacagız.

Oglene dogru gunes tepede olacak buyuzden enerji veren yiyecekler yemek ıcın agac altında golgede bır mola verecegız. yaklasık 3 - 4 tur yapmak ıstıyorz.

Evet eglencelı olacak.. Aksam donus 15:00 veya 16:30 olabılır

şu organizasyonları niye seçim haftası yapıyosunuz ya. hepsini kaçırıyorum.

Mehmet kardesm zaten secım oldugu ıcın kacıyoruz ıstanbuldan.. gurultu cok olacak + bir haylı sıcak.. :)

ben oy vermeye gidicem malesef.. katılmayı çok isterdim adalara gitmedim henüz hiç... başka zamana kısmet artık :)

ok Özgür kardesm.. Anadolu yakasından Kudo baba, Batuhan bir de Sen varsın Kadıkoyde 08:50de toplanıolar. Saatlerımızı ayarlayalım gec kalmayalım..

KATILIMCILAR:

3.Murat Aluclu
4.Ali Karael
5.Batuhan Altay
6.Orhan Atılgan
7.Semih SAYGIN
8.Necmettin KAHRAMAN
9.Bulut ÇELİK
10.Kerem MERCAN
11.Özmen Tetik
12.Özgür Çelikkaya

• Beğen
Tepkiler: özgür çelikkaya
onur saat tam 09.30 da var büyük adaya ,10.40 gibi varıyor bi saat bu ne yahu ....bostancıdan direk motor var bisiklete para alıyorlar şimdi gelde kızma ...ayrıca kadıköyden bi jeton 3.5 ytl gidiş dönüş 7 ytl yol parası bu ne şimdi......

:boese157: :boese157: :boese157: :boese157:

evet Ben Kontrollerı Yaptım Saatlerı Yanlıs Yok Kudo Baba Sen Pazar Gunune Bakmıssın..

Vapur Kabatasdan 08:40 Da, Kadıkoyden 09:05 De Hareket Edıyor. Zaten Aynı Vapurla Gıdecegız Kabatastan Kalkıp Sızı Kadıkoyden Alacagız. Vapurda Onceden Yer De Tutacagız..

Facebook sayfam aracılıgı ıle Bilal Kaya'da gelecegını belirtti..

www.facebook.com/onr.bozzkurt

KATILIMCILAR:

3.Murat Aluclu
4.Ali Karael
5.Batuhan Altay
6.Orhan Atılgan
7.Semih SAYGIN
8.Necmettin KAHRAMAN
9.Bulut ÇELİK
10.Kerem MERCAN
11.Özmen Tetik
12.Özgür Çelikkaya
13.Bilal Kaya

onur son durum şu faceden iç işleri izin vermedi onu kandırabilirsem sivil vaziyette adaya geleceğiz hanımla ..

Geri