Scudo Sports

11 Eylül "ZAFERE DOĞRU" Engellilerle Karadeniz Bisiklet Turu Start Alıyor.

Şile etabına gelmeyi çok isterdim. Ama tamamlamam gereken adam gibi suluk kafesi, suluk, ayrıca ya pedli tayt ya da bisiklet şortu gibi eksiklikler varken gelemezdim. Ancak kalbim sizinle olacak. Bu arada Perşembe günü Bakırköy'e giderken bana karşıdan çarpan kadın bisikletliye hala kızgınım. Çünkü sayesinde km saatimin kablosu koptu ve km saatim sıfırlansa da çalışmıyor. Şimdi ya bir km saati kablosu bulmam, ya da birisinin bana bir km saati hediye etmesi gerekecek. Çünkü performansımın nasıl geliştiğini bilmeden sürmekten zevk almıyorum :(

Scudo
cengiz dost teşekkürler ,,,,evet grubu çektim yalnız otobanda tempoya girdim...rüzgar önden tuttu,,,,,safari restoranın 10 metre ilersinde durdum daha sonra restorana yöneldik adam demesinmi cengiz beyin ekibimi diye meğersem sen ora ile bi program yapmışsın dört ayak üstüne düştük ve beklemeye geçtik 2 arkadaş daha vardı ,,,,,,,,,,,,,
neyse herkez gelince dönüşü almak biraz zor olacaktı yakın mesafe de olanlar için sorun yoktu ama karşıdan gelenler için sorun vardı neyse o da halloldu ben hasan fena bastım safari restorandan saat 19.00 da çıktık hiç durmadan ve arkadan bizi iten deli gibi rüzgar sayesinde 3 saat 7 dakika sonra eve vardım inanılmaz bi durum ,tam 14 rampa alındı ömerli rampasını durmadan çıktık ....gece sürüşleri bence daha randımanlı bunu anladım hiç yorulmadım evet malesef sıcak dez avantaj zati artık ben bundan sonra haziran temmuz ağustos ve eylül aylarında yatarım artık bu aylarda uzun turlara gidilmez ....

evet artvine selamlar ,,,

Biz Şile'ya kadar destekleyebildik şimdi asıl iş Artvin'e kadar desteklenmesinde. Lütfen gruba üye olun ve böylece tanıdıklarınıza bilgi verme fırsatını yakalayacaksınız...:)

(link)

• Beğen
Tepkiler: Cengiz Yargıç
Zafere Doğru Karadeniz Bisiklet Turunun 1. Etabı olan 11 Eylül İstanbul Şile turunu yoğun bir katılımla gerçekleştirdik. Tura katılan tüm arkadaşlara ve Zafere Doğru ekibine teşekkür ederim.
Zafere Doğru ekibi yolunuz açık olsun

• Beğen
@Kudret Kurtcebe

Kudret Baba Ekibi harika bi şekilde kontrol ederek şile ye kadar ulaştırdı. Kudret Baba hepimize moral verdin bu turun en başında... Turda bile sürekli seni anıyoruz, Nilgül Hanım ın ve diğer arkadaşlarında çok selamları var...

• Beğen
Tepkiler: Adem Sönmez
ZAFERE DOĞRU ENGELSİZ KARADENİZ BİSİKLET TURUmuz İstanbul Belediyesi önünden başladı.. Bizleri uğurlamaya gelen yaklaşık 80 bisikletçi ve engelli dernekleri ile muhteşem bir açılış yaptık. Şile ye kadar pedallarıyla eşlik eden arkadaşlarımız oldu.
Şuan turumuzun 3. günüdeyiz. Buraya kadar sorunsuz bir şekilde ve ekip uyumuyla neşeli bir yolculuk yaptık.
Tur fotoğraflarını paylaşmak için vakit bulamıyorum ama arkadaşlarımız foruma eklemekte yardımcı olacaklar.
Tüm Bisikletçi dostlarıma teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: sezer genceldi
@Cengiz Yargıç

cengiz dost teşekkürler biliyorsun o kavşaklar tehlikeli idi yolu kestim ....çok arkadaş var idi tabi bostancıda buluşma olsa idi belediye bi zahmet bostancıya bi adet gemi ayarlasa idi eminönünde millet tehlikeli yoldan gitmez idi bostancıdan son derece tehlikesi yoldan gidersin yalnız sadece dudulludan sonra şile otobanı yakın olmakta haritaya baktım yeni bi adet şile yolu var böylelikle iş daha da kolay ve emniyetli olmakta çok insan olduğu için bostancı çıkışı çok mantıklı idi iş avrupadan insanların oraya gemi ile gelmesi idi ..ama biliyorsun parmaklarını dahi oynatmadılar ,,,cengiz dost ben gezi bölümüne açacağım senin bu organizasyonunu buraya link atacağım ..gerçi şile otobanında hasan devreye girdi zati hasan bu işin piridir bazı arkadaşlar gruptan ayrı biz gideceğiz demeleri bence normal ,,,,,ama o arkadaşlar safari restoran gelmediler ....evet o safari restoranı beğendim,,,

5. GÜN 15 EYLÜL PERŞEMBE Zonguldak - Bartın (Amasra) 105 km

bugün 5.gün . umarım bir aksilik yoktur. herşey yolundadır. bilgisi olan buradan paylaşabilirmi?

@zeki günaydın

merhaba
az önce Nilgül abla ile konuştum biraz sohbet ettik.her şeyin yolunda olduğunu ve çok güzel geçtiğini çok eğlendiklerini söyledi.Hlkın ilgisinden memnun olduklarını belirtti. Bartına vardıklarında Belediye başkanının onları güllerle karşıladığını ve çok mutlu olduklarını belirtti. Oradaki dostlardan buradaki dostlara selam gönderdi.

aşağıdaki adresten takip edilebilir yazıları.
(link)

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi seninle Ömerli de görüştükten sonra biz Ömerli'den Beykoz tarafına dönüp devam ettik.Grup biraz yavaş olunca akşam işim olduğu için Şile'ye kadar devam etmeden Polenezköy yolundan Hisara inip Üsküdar dan tekrar eve Kozyatağına döndüm.Aynı yolu iki defa daire çizdim anlayacağın.Kozyatağı-fatih kozyatağı-ömerli-beykoz-üsküdar-kozyatağı.Dostlarla pedal çevirmek güzeldi herkese teşekkürler...

şuanda gerzeyi geçtiler. Yakakent te doğru gidiyorlar. yakakentte onları çok güzel bir ziyafet bekliyor. yakakent kent konseyi engelliler komitesi deniz kenarında çok güzel bir konakla yeri ve enfes bir balık ziyafeti ayarladı. afiyet olsun arkadaşlar :)

Zafere Doğru Bisiklet Turumuzu 10. gün etabı Samsun Bafra'da sonlandırmış bulunuyoruz.
Tüm ekibin ortak kararıyla alınan bu gelişme;
*Tandem Bisikletin lastiği çalınması ile birlikte projenin önemli simgesini olan Cengiz Hergenç'i taşıyamaz hale geldik,
*10 günlük zorlu etaplarda bisiklet ekibimiz yorgun düştü ve motivasyon kaybı yaşandı,
*Hava şartlarının elverişsiz hale gelmesi, önümüzdeki illerde sağanak yağışların başlaması şartları zorlaştırdı,
*Proje yönetmeni Cengiz Yargıç'ın rahatsızlanması ile ilerdeki etaplarda yaşanacak zorluklar göze alınamadı,
*Sponsorsuz olarak çıkılan yolda tamamen MTS Film Organizasyonun çabalarıyla bu güne gelinmişti ancak maddi sponsor desteği bulunamaması turun devam etme şartlarını da zorlaştırmıştır.
Her ne kadar turumuzu 10. günde tamamlamak zorunda kalsakda biz ZAFERE DOĞRU ekibi olarak projenin amacına uygun ilerlemiş olduğu görüşündeyiz. Belki Artvin Hopa'ya ulaşamadık ama biz amacımıza ulaştığımız kanaatindeyiz.
Elimizde olmayan sebeplerden dolayı ekibin birlikte aldığı bu zor karardan ötürü bizleri önümüzdeki etaplarda bekleyen, karşılamalar hazırlayan, takip eden arkadaşlarımızdan bizi anlayışla karşılamalarını bekliyoruz.

Cengiz abi geçmiş olsun.
Harika bir organizasyonla çok güzel işler başardınız, tüm ekibi içtenlikle kutluyorum.
Dönüşünüzü haber verirseniz sizi uğurladığımız gibi karşılamak isteriz.

• Beğen
(link)

yakakent belediyesinin sitesinden detaylar.

turun yarım kalmasına üzüldüm. ama sağlık olsun. kaldığı yerden başka zaman yine devam edilir belki. ayaklarınıza sağlık.

• Beğen
Üzüldüm turun yarım kalmasına, fakat istanbul'dan samsuna kadar bırakın engelli kardeşlerimizi normal bisikletçilerin bile göze alamadığı kadar uzun bir mesafe gerçekten bu kadar zor şartlar altında bu tura çıkılması bile büyük cesaret ister ki turun yarısından fazlası tamamlanmış zaten.Tüm ekibe ve ekibin başında gelen cengiz abiye tebrikler

• Beğen
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/296269_266771033343507_100000318383781_971240_143764550_n.jpg

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/300116_266771503343460_100000318383781_971246_1858312689_n.jpg

Engelleri Kaldırmak adına farkındalık yaratmak için 11 Eylül pazar günü İstanbul'dan hareket eden bisiklet ekibi;
Cengiz Yargıç - Yönetmen
Nilgül Ertekin - İşitme Engelli
Mustafa Önder Atik - İşitme Engelli
Cengiz Hergenç - Zihinsel Engelli
Yavuz İçmez - Öğrenci
Recep İşlek - Öğrenci
Engin Doğan - Serbest Meslek

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
Geri