Scudo Sports

'' 11 eylül varmı garipçe ''

valla iyi de olur.iznik gölü turu öncesi...kısmet diyelim valla...önce sağlık :) nasıl sıkıldım bütün gün anlatamam

• Beğen
Tepkiler: dapoet
Scudo
@kron82

valla ozan kudret abiyle sizi çok andık hatta bi ara güneş açtıgında dedik şimdi baaya bi sıkılıyorlardır keske diyorlardır amaaa:) inş önümüzdeki haftalarda tanşmak ve pedallamak ümidiyle diyelim :) keske dememek için dimi kudret abii:)

• Beğen
Tepkiler: Ozan Seyyah
çınladı kulaklarım zati :) valla sabah kalktım,hazırlandım bile neredeyse ama güvenemedim,siz de yolda sıkıntıya girmeyin diye vazgeçtim

diyorum ki,bayramda tekirdağ tarafına falan mı tur düzenlesek?ne dersiniz?

@dapoet

dostlar ...
bayramın 2 inci günü bir aksiyon olabilir önce şu erikliyi bir halledelim ondan sonra bakalım bizi neresi paklar....

bana uyar bayram turu neresi olursa olsun erikliden bi dönün sag salim planları kurun :)

@Kudret Kurtcebe

kudret abi bu defa erikliyi kaçırmamam gerek.denize de girecekmiyiz.o yoldan sonra atmamız gerek kendimizi sulara.tam olarak belli oldumu tarih.karar nedir...

@enver avcı

dostum
3 saat yağmur yağacak yalova taraflarında eğer gelirsen giderim ama biliyorsun yağmurda üst baş çamur olacak şimşekli hava bu da sağnak demek şimdilik hava kötü .....
artı bu pazar ya poyraz yada polinez olabilir çok güzel mangallık yer keşfettim ömerli taraflarında...

Geri