kizak
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.887
- Bisiklet
- Sedona
Sevgili Forum dostlarıKaz dağları gezilerimize devam ediyoruz.Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızla.değişik köylere Off Roadlara düzenlediğimiz bu gezileri
sizlere aktarmaya çalışıyoruz.
11 Eylül 2010 Gezimizide Aktınoluktan Semih,Güreden Haluk Akçaydan ben ve Ahmet Edremitten Sencer ve eşi Nevin ile
Ören ,Taylıeli,Şahinler,Burhaniye ve Akçayda sonlanan gezimizi sizlerlepaylaşmak istedim.Umarım sıkılmadan izlersiniz
Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.Herkesin Ramazan bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.Herşey gönlünüzce olsun.
(link)
Buluşma yerimiz olan Migros önüne ilk gelen Ahmet ve ben oluyoruz:hemen arkamızdan Haluk geliyor.Selamlaşıp hal hatır soruyoruz.
(link)
Semihi arıyorum onunda gelirken lastiği patlamış.Biraz sonra geleceğini söyledi.
(link)
Ahmetin lastik patlamış yama yapmış ama havasını tam basamamış
(link)
Benim pompayla lastiğin eksik havasını tamamlıyoruz.
(link)
Hava işini tamamlarken semihde bize dahil oluyor.
(link)
Altınoluktan gelen semih yolda iki bisikletçi ile pedal bastığını lastik patlayınca ayrıldığını söylüyor.O iki bisikletçide İstanbul Bostancıdan Güneye gidiyorlarmış
Yolları açık olsun diyoruz.
(link)
Hareket için start verip basıyoruz pedallara.Akçayın mahalle aralarından bizi bekleyen Sencer ve eşi Nevin hanımla buluşmak üzere gidiyoruz.
Akçayın içinden birkaç foto alıyorum.
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Edremitten gelen Nevin ve sencer ile Akçay çıkışındaki köprüde buluşuyoruz.
(link)
Köprü üzerinde tanışma faslından sonra birkaç karede burada alıyoruz.
(link)
Örene doğru gitmek üzere pedalları döndürüyoruz
(link)
Yine hareket halinde iken yol fotolarını almaya devam ediyoruz.
(link)
Akçay Ören arası sahil yolundan gidersek 10 Km katedip ulaşılabiliyor.
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Örene varıyoruz .Deniz kenarında bir çay bahçesinde ilk molamızı veriyoruz.Minicik bir kedi yavrusu yanımıza geliyor bizimle oyun oynuyor.
Kucağımıza alıp seviyoruz Çok memnun oluyor.
(link)
Nevin hanımın kucağında çok mutlu elleriyle oynuyor.
(link)
Bu arada haluk Semihin patlayan lastiğini yama yapmak gayretinde.
(link)
Yama setini çıkarmış hummalı bir şekilde yapıştırıyor lastiği.
(link)
Çaylarımızı söyleyip bir masanın etrafında toplanıyoruz.
(link)
Çaylarımızı yudumlarken Gideceğimiz rotayı belirlemeye çalışıyoruz.
(link)
Sencer ve Nevin ham olduklarını rotamızın kendilerini yoracağını söylüyorlar.Onları ikna edip gezi modunda olacağımızı söylüyoruz tamam diyorlar.
(link)
Yama işi bitti ve haydi pedal başına diyoruz ve hadi dönsün pedallar.
(link)
Ören sakin.Merkezden geçerek Tayleli köyüne doğru basıyoruz padallara.
(link)
Önümüzde küçük yokuşlar var .2 Km lik bir yol katedip köye ulaşıyoruz.
(link)
Semih ve Ahmet bizden önce köye ulaştılar.Çay içebileceğimiz güzel bir yerin olduğunu söylüyorlar.
(link)
Tayleli köyü küçük bir köy.Yüksek olmayan bir tepenin üstüne kurulmuş yemyeşil zeytinlik ve çam ağaçlarıyla çevrili.
Köy edremit körfezi ve örene hakim bir manzaraya sahip.Arkası ise tamamen ormanlık ve zeytinlik.Rakım 76 Metre civarı
(link)
Buradada birkaç foto almadan geçmiyoruz.
(link)
Doğa harika manzara çok güzel hava tertemiz oxijen soluduğunuzu hissesdebiliyorsunuz.
(link)
Biraz daha ilerleyip yüksek bir tepe üzerine yapılmış Bir restoran çıkıyor karşımıza
(link)
Restoran manzaraya tamamen hakim buradada birkaç foto alıyoruz.
(link)
Çok güzel manzaralar var .Sağ tarafımızda Akçay sahili Altımzda Ören Sol tarafımızda Ayvalık ve İzmire giden yol.
(link)
Ve bu günkü tura imzasını atan bizler Soldan sağa:Haluk,Sencer,Nevin,Muammer,Ahmet ve Semih.
(link)
(link)
Arka bahçede havlayan bir sevimli köpek var. Canı sıkılmış dönüp duruyor.Beni görünceseviniyor hemen dostlık kurup gönlünü alıyorum
Devamı altta
sizlere aktarmaya çalışıyoruz.
11 Eylül 2010 Gezimizide Aktınoluktan Semih,Güreden Haluk Akçaydan ben ve Ahmet Edremitten Sencer ve eşi Nevin ile
Ören ,Taylıeli,Şahinler,Burhaniye ve Akçayda sonlanan gezimizi sizlerlepaylaşmak istedim.Umarım sıkılmadan izlersiniz
Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.Herkesin Ramazan bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.Herşey gönlünüzce olsun.
(link)
Buluşma yerimiz olan Migros önüne ilk gelen Ahmet ve ben oluyoruz:hemen arkamızdan Haluk geliyor.Selamlaşıp hal hatır soruyoruz.
(link)
Semihi arıyorum onunda gelirken lastiği patlamış.Biraz sonra geleceğini söyledi.
(link)
Ahmetin lastik patlamış yama yapmış ama havasını tam basamamış
(link)
Benim pompayla lastiğin eksik havasını tamamlıyoruz.
(link)
Hava işini tamamlarken semihde bize dahil oluyor.
(link)
Altınoluktan gelen semih yolda iki bisikletçi ile pedal bastığını lastik patlayınca ayrıldığını söylüyor.O iki bisikletçide İstanbul Bostancıdan Güneye gidiyorlarmış
Yolları açık olsun diyoruz.
(link)
Hareket için start verip basıyoruz pedallara.Akçayın mahalle aralarından bizi bekleyen Sencer ve eşi Nevin hanımla buluşmak üzere gidiyoruz.
Akçayın içinden birkaç foto alıyorum.
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Edremitten gelen Nevin ve sencer ile Akçay çıkışındaki köprüde buluşuyoruz.
(link)
Köprü üzerinde tanışma faslından sonra birkaç karede burada alıyoruz.
(link)
Örene doğru gitmek üzere pedalları döndürüyoruz
(link)
Yine hareket halinde iken yol fotolarını almaya devam ediyoruz.
(link)
Akçay Ören arası sahil yolundan gidersek 10 Km katedip ulaşılabiliyor.
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Örene varıyoruz .Deniz kenarında bir çay bahçesinde ilk molamızı veriyoruz.Minicik bir kedi yavrusu yanımıza geliyor bizimle oyun oynuyor.
Kucağımıza alıp seviyoruz Çok memnun oluyor.
(link)
Nevin hanımın kucağında çok mutlu elleriyle oynuyor.
(link)
Bu arada haluk Semihin patlayan lastiğini yama yapmak gayretinde.
(link)
Yama setini çıkarmış hummalı bir şekilde yapıştırıyor lastiği.
(link)
Çaylarımızı söyleyip bir masanın etrafında toplanıyoruz.
(link)
Çaylarımızı yudumlarken Gideceğimiz rotayı belirlemeye çalışıyoruz.
(link)
Sencer ve Nevin ham olduklarını rotamızın kendilerini yoracağını söylüyorlar.Onları ikna edip gezi modunda olacağımızı söylüyoruz tamam diyorlar.
(link)
Yama işi bitti ve haydi pedal başına diyoruz ve hadi dönsün pedallar.
(link)
Ören sakin.Merkezden geçerek Tayleli köyüne doğru basıyoruz padallara.
(link)
Önümüzde küçük yokuşlar var .2 Km lik bir yol katedip köye ulaşıyoruz.
(link)
Semih ve Ahmet bizden önce köye ulaştılar.Çay içebileceğimiz güzel bir yerin olduğunu söylüyorlar.
(link)
Tayleli köyü küçük bir köy.Yüksek olmayan bir tepenin üstüne kurulmuş yemyeşil zeytinlik ve çam ağaçlarıyla çevrili.
Köy edremit körfezi ve örene hakim bir manzaraya sahip.Arkası ise tamamen ormanlık ve zeytinlik.Rakım 76 Metre civarı
(link)
Buradada birkaç foto almadan geçmiyoruz.
(link)
Doğa harika manzara çok güzel hava tertemiz oxijen soluduğunuzu hissesdebiliyorsunuz.
(link)
Biraz daha ilerleyip yüksek bir tepe üzerine yapılmış Bir restoran çıkıyor karşımıza
(link)
Restoran manzaraya tamamen hakim buradada birkaç foto alıyoruz.
(link)
Çok güzel manzaralar var .Sağ tarafımızda Akçay sahili Altımzda Ören Sol tarafımızda Ayvalık ve İzmire giden yol.
(link)
Ve bu günkü tura imzasını atan bizler Soldan sağa:Haluk,Sencer,Nevin,Muammer,Ahmet ve Semih.
(link)
(link)
Arka bahçede havlayan bir sevimli köpek var. Canı sıkılmış dönüp duruyor.Beni görünceseviniyor hemen dostlık kurup gönlünü alıyorum
Devamı altta