Scudo Sports

11-32 ruble aktarıcıya değiyor

meseduzu

Forum Bağımlısı
Tepki
315
Bisiklet
b'Twin
arkadaşlar 7 li olan sistemi 8 li yapmak istedim fakat 11-32 8li olan rubleyi taktıkdan sonra arka aktarıcı ön en küçükde iken, arka üstden 1-2-3 e aldığımda rubleye değiyor vidasından sonuna kadar kaldırdım ama nafile başka çağresi varmı. bu arada SHIMANO ALIVIO RD-M410 ARKA AKTARICI

Scudo
Zincirinizi kısaltırsanız sorun kalmayacaktır büyük ihtimalle.

olumsuz zinciri kısaltmak işe yaramıyor. bu gün bu şekilde deneme yaptım. denememde yaptığım gözlem sonucu bu ruble ile bisiklet kuş gibi oldu. eski ruble alışkanlığıma göre ön 2-4 de iken harikaydı. tam benlikdi yola harika gidiyordum ama şimdi bu halde yolda yüksek kadansda gidiyom hatta boşa dönüyor pedal. eski rublenin 2-4 sertliğine, yeni rublemde ön 2-6 da olunca ulaşıyorum. ama olsun bu şekildeyken yüksek kadanslara çıkınca önü üçe takıyorum nitro olmuş gibi oluyo ama kısa mesafe tabi sonra soluk soluğa kalıyom :) yani şuan rublede sorun yok gibi 1-1 yada 1-3 yapmayınca. zaten gerekde yok (nerde kullanılıyor 1-1 yada 1-3 onuda merak etmiyo değilim) böyle kullanmaya devam. ayrıca arkadaşlar bu mtb ye yol rublesi takılırmı.

Geri