Scudo Sports

11-12 Nisan Frigya vadisi - Afyon

Cihan Soyugazi

Aktif Üye
Tepki
19
Bisiklet
Specialized
Arkadaşlar Selamlar herkese,

11-12 Nisan tarihindeki Afyonda gerçekleşecek olan Frigya vadisi turuna İstanbuldan katılmayı düşünüyorum.Ulaşımı otobüsle yapmayı planlıyorum şayet birkaç kişi olursak araba da olabilir tabii ki. Bir önceki hafta çoğu kişi Çanakkale'ye gideceğinden bu tura çok fazla talep olmayabilir.Şayet bu tura gitmeyi düşüneniz olursa beraber gidebiliriz.

Scudo
Siz çanakkleye gidecek misiniz ?

Yani benim ne çadırım var nede başka bir ekipmanım. Yoksa emin olun o tura katılmak istiyorum. Tarihi özellikleri açısından. Belki o zamana kadar ekipmanım olursa düşünebilirim.

Bu turla ilgili detaylı bilgi nerede mevcut?

(link) buradan bilgi alabilirsiniz ve resmi sitesi var Google'dan ulaşabilirsiniz.

@Atilla Gobel
Atilla kardeş çadırın olmasa da katılabilirsin orada köy evlerinde de kalınabiliyormuş.

Cihan inceledim teşekkür ederim. İnşallah katılabilirim bu tura.

• Beğen
Tepkiler: Cihan Soyugazi
Cihan bey merhaba, sitenin cok aktif bir kullanicisi degilim. Sans eseri sizin konu basliginizi gordum. Bu festivale katilmayi ben de istiyorum. Her turlu kamp ekipmanim fazlasiyla mevcut. Arabaniz varsa arabayla da gidebiliriz butceyi bolusup. 905056260953 numaram, dusunurseniz goruselim.

Merhaba,

Ben de bu tura katılmayı aklımdan geçirdim. Organizasyondan ulaşım için öneri istedim ama cevap gelmedi. Otobüsle gidip gelmek pek kolay görünmüyor.

Yeterli sayıya ulaşılırsa daha kolay bi alternatif ortaklığı olabilir belki?

İzmir'den de tek başına gidecek birisi varsa otobüsle beraber gidebiliriz. Bende katılmayı düşünüyorum.

@Erdem Yıldız
Selamlar Erdem bey, ben de katılmayı düşünüyorum ancak arabam yo maalesef beraber otobüsle de gidebiliriz veya arabalı bir arkadaş bulabilirsek 3 kişi arabayla da olur .benim numaram 905426539717..

@Cihan Soyugazi
Cihan bey kusura bakmayin bana nedense bildirimler mail olarak gelmiyor, o yuzden cevabinizi gec gordum. Otobusle cok zor olur, oyle bir zahmete acikca girmek istemiyorum. Arabali bir arkadas olsaydi super olurdu ama o da yok saniyorum.

Ben de katılmayı düşünüyorum lakin pek katılım yok gibi

@K.Burak slm bende izmirden katılmayı düşünüyorum...
izmirden başka katılacak varsa ulasım dahil detayları görüşebiliriz.

Geri