Scudo Sports

11 11 2012 belgrat ormanı ve sonrası ciftalan ofroad camur turu

haceli yılmaz

Forum Bağımlısı
Tepki
463
Bisiklet
Sedona
EVET DOSTLAR ELBİSEM CAMUROLMASIN BİSİKLETİM TOZLANMASIN GÖZLÜKLERİM KİRLENMESİN DİYEN VARSA BU ETKİNLİĞE BAKMASIN.EVET BEYLER BAYANLAR BU TUR TAMAMEN ARAZİ CAMUR TURUDUR SABAH BELGRAT ORMANI ARAZİ SÜRÜŞÜ SONRASI KAHVALTI VE TABİKİ CAMUR DERYASI CİFTALAN PARKURU.BİSİKLETLERİ DOĞAL ETAPLARINDA SÜRMECEEEE.TABİKİ ÜZERİNİZE YAĞMURLUK BULUNDURUN İÇ LASTİK VARSA CAMURLUKTA OLSUN CAMUR OLCAZ İLLADA ABARTMADAN OLALIM BARİİİ.HEM BİLİYOSUNUZ CAMUR CİLDİ GÜZELLEEŞTİRİYOR SİZİ DOĞAL TERAPİYE DAVET EDİYORUM .YEME İÇME İŞİNİ KEMERBURGAZ MARKETTEN ALIRIZ DOSTLAR.TURA SABAH 8 DE LEVENTTEKİ GOLD COMPTURUN ORDAN CIKIŞ YAPILACAK İSTİKAMET HASDAL TARAFINDAN DEVAM EDİCEKTİR.İSTEYEN HASDALDAN VEYAHUTTA KEMERDEN YADA BELGRATTANDA KATILA BİLİR.
TELEFON NUMARAM 0544 459 76 60
fece takip haceliyılmaz

Scudo
evet dostlar yağmur camur bol bu hafta tam arazi camur haftası katılım listesini feysi ekleyerek yazıyorum gelmek isteyen kendini listeye eklesin.
1 haceli yılmaz
2 ümit güler
3 emre güven
4 erhan fırat
5 halil ibrahim derebaşı
6 vedat kolağası (belki)
7 abdullah gündüz (belki)
8...
9...
10..
gelmek isteyenler eklesin beyler..

1 haceli yılmaz
2 ümit güler
3 emre güven
4 erhan fırat
5 halil ibrahim derebaşı
6 vedat kolağası (belki)
8 Tanay Tekin
9 Mustafa Dağlı
10....

1 haceli yılmaz
2 ümit güler
3 emre güven
4 erhan fırat
5 halil ibrahim derebaşı
6 vedat kolağası (belki)
8 Tanay Tekin
9 Mustafa Dağlı
10 hakan yenis
11...
12....
evet hava bol yağışlı:in: her yer su birikintisi ve camur demek;)

1 haceli yılmaz
2 ümit güler
3 emre güven
4 erhan fırat
5 halil ibrahim derebaşı
6 vedat kolağası (belki)
8 Tanay Tekin
9 Mustafa Dağlı
10 hakan yenis
11 ahmet yıldız
12....
13....
evet hava bol yağışlı her yer su birikintisi ve camur demek

toplam tur kaç km olacak ve ort. hız ne cıvarda?
zorluk derecesını merak edıyorum doğrusu :)

@alper okumuş

zorluk derecesi sizin performansınızı bilmeden söylemek cok zor olur ama neticede kimseyi yolda bırakmadık bu güne kadar herkese uyuyoruz.ama daha önce arazi ve yolda cok performansınız olmadıysa eğer sizi zorlaya bilir.totalde toplam sanırsam yine bi 80 yada 90 km gibi toplam arazi ve yol yol alınırrr...ama perforansınız cok yoksa hafta içi olan turlarımıza katılın.

• Beğen
Tepkiler: Kemal Karakoç
Selamın aleyküm abi. Yarın yağış var camuru kacırırmıyım hiç :) geliyorum abi Allah'ın izniyle boş gelmiyorum ama yanımda 3 tane camursever bisikletci getiriyorum :)

1 haceli yılmaz
2 ümit güler
3 emre güven + 3 :)
4 erhan fırat
5 halil ibrahim derebaşı
6 vedat kolağası (belki)
8 Tanay Tekin
9 Mustafa Dağlı
10 hakan yenis
11 ahmet yıldız
12....
13....
evet hava bol yağışlı her yer su birikintisi ve camur demek

• Beğen
Tepkiler: haceli yılmaz
Telefonla bi kişiyide arıcam haber veririm ben sana abi. gold pc tam bilmiyorum cevahire uzakmı gold

Herşey güzeldi abi teşekkür ederiz :) off road parkurunda başta ben olmak üzere hemen hemen herkes düştü.kolay değil manyaklık yapıp jiplerin motorların gittigi yerlerden gidiyoruz. :) 5.6 tane teker patladı. bi tane arka attırıcı dağıldı.benim ön teker artık saga sola kırıtarak gidiyor artık o tümsekten düştükten sonra zaten kask camurluk ön teker hepsi gitti.neyse herşeye ragmer güzeldi abi:)

Geri