Bu gün tekbaşıma hırs yaptım rampayı tamamladım. Birkaç denemede yaptım.Çok kasmadan beş altı metre ileri, birbuçuk metre flnda yukarı fırlatıyor adamı.Artık biraz daha sağlamlaşması için yağmurun yağmasını bekliycez.Daha sonra duruma göre ön tarafına bir sıra daha çuval koyarak biraz daha uzatabiliriz.
Bu gün test etdim ben meraklanmayın Hatda binmekten yoruldum tepeye kadar bütün parkurdaki otlarıda yoldum Parkur şimdi adam olmaya başladı.Daha çok iş var ama sizinde topluca gelmeniz lazım.Giderken de açılan parkurda hızlı bir iniş yaptım.Çok daha keyifliydi.
@adonay Powerade içtim Parkuru çok boşladık geçen sene bu onu telafi etmeye çalışıyorum birde hep aynı yerlerde binmekten herkes sıkıldı.
@onur6161
Teşekkürler yardım için gerekirse burdan duyururuz.Sanırım kartepe yarışından sonra devam ederiz çalışmalara. Parkur şuan bitmedi gizli proje.Bitince açıkcağız
Rampa hala sağlam taş gibi bizde şaşırdık.Üzerine halı sahalarda kullanılan halıdanda koyduk daha iyi oldu.Takımımızda herkezin işi olmasından dolayı bu aralar çalışmalarımız durdu ama yakında devam edicez wallride ile başlıyıcaz çalışmalarımıza .