Scudo Sports

11/03/2007 pazar BSD'nin Taksim Maslak Sarıyer gezisi resimleri

SECO 34

Aktif Üye
Tepki
88
Scudo
Bu geziye rahatsızlığımdan dolayı katılamadım,katılım gösteren tüm pedal sever dostlara selamlar..Ayrıca havanın soğuk olması nedeni ile katılım az olmuş gibi:eek: geldi bana..

Herşey gönlümüzce olsun,yine güzel bir tur olmuş ayaklarınıza sağlık,saygılar

evet gercekten guzel bır tur olmus katılım gosteren tum bisikletcılere tesekkurler berna nın dogum gunu de kutlu olsun

güzel gezi olmuş sercan fotolar ve paylaşım için teşekkürler

çok güzel.. küçük bebeleri de gezdirmek süper olmuş... tebrikler:)
paylaşımınız ve epey uğraşlı fotolarınız çok hoş..

birdahakine hep beraber olmak dileği ile:)

Güzel gezi olmuş. Fotoğraflar için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Banu B.
paylasım için çok teşekkürler.güzel gezi olmuş

Hava soğuk ve hafif yağmur atıştırmasına rağmen 30 kişi kadardık,
Keyifli bir gezi oldu katılan herkese teşekkürler,
Yeni üyelerimizden tuzladan 3,5 saatte tren ve vapurla aktarmalı gelip gezimize yetişen Sibel hanım ise daha buluşamadığımız ne kadar çok bisiklet seven dostumuz daha olduğunu gösterdi.
Nice yeni dostlarla buluşmak ve dayanışma içinde olmak ve yeni gezilerde buluşmak dileklerimle.
SERCAN eline sağlık resimler ÇOK güzel

bugün gezen gezene.bi ben gezmemişim galiba:( .bu ne güzel bi gezi.valla küçük arkadaşlarımıza hayran kaldım.ne şanslılar.hepinize teşekkürler...

harika bir gün gecirmissiniz tebrikler.fotograflarda cok güzel tesekkurler

SERCAN resimler çok güzel çıkmış, paylaşım için tesekkürler...

sizlerde sağol ;) daha nice gezilere ve ekşınlara :D;)

Vallahi havayı soğuk görünce katılmakatan vazgeçtim. Güzel bir gezi olmuş. Katılan herkesin ayaklarına sağlık diyorum. :)

Sevgiler

MFG(+)

İstanbul ekibi yine çoluklu çocuklu güzel bir geziye imzasını atmış. Minikler de büyümüş de küçülmüş gibi çok bilmiş duruyorlar maşallah. Paylaşım için teşekkürler arkadaşlar...

@derya.k

slm derya,yaa sen çıkmazsan gezemezsin,birlikte çıktımığımız bayan arkadaşlarımız sabahın erken saatlerın de düşmüşlerdi yola hemde inanmazsın özellıkle banu arkadaşımız ın makyajı ve süsü süperdi,yanı helal olsun o saatte bile bukadar güzel becermiş,kulüp e eğlenmeye gidiyormuşuz zannettım çamur la haşir neşir olmaya değil.neyse banu arkadaşımıza da burdan öpücükler yollarken sana da bidahakıne aramızda senı de görmek istediğimizi dile getirelim byyy iii sürüşler

katılımcılara tebrikler,
fotoğraflraı çekip bizlerle paylaşanlara da teşekkürler...

Çok güzel bir geziydi. Tek kötü yanı erken ayrılmak zorunda kalmamdı. Evet, Tarabya'da otobüse bisikleti yükleyip giden bendim :D

Güzel insanlar meraba siz canlara.
Sorumluluk ve mesuliyet adına,bu güzel ülkeye,evrensel boyutuyla değerlendirdiğimizde ise rayından çıkmış bir tren misali bu uygarlığa...Elindeki ürününü,değerini bir duvar ustası misali örme çabasında bulunan sizleri takdirle,şayanla izleyip sindiriyorum.
Bu güzel ülkenin,masumane dönnsede,olumsuz müdalelerle yolunu bazen şaşıran hallerine rahmen bu tombul dünyamızın sizlerin yaptığı gibi güzel ve verimli eylemlere fazlası ile ihtiyacı var.
Siz güzel insanları bu güzel eyleminizden dolayı ve bizlerle paylaşımda bulunma nezaketinde bulunduğunuzdan dolayı tekrar tekrar teşekkür ediyorum.
Yüregim ve Sevgimle...

'''Bir gün hepimizin Aile olarak bir arada pedal çevireceği gün de gelecek.'''

tşk edrim gezilere ve ekşınlara devam !!! :D

Geri