KaraSinek Daimi Üye Kayıt 3 Aralık 2009 Mesaj 235 Tepki 42 Şehir Ankara İsim Dogukan Başlangıç 1993—94 Bisiklet Corratec Bisiklet türü Yol bisikleti 3 Nisan 2010 #21 @uğur yılmaz pejolarda durum biraz karışık ingiliz uyumlu modelleri de var fransız standartında olanlarıda... tabi iş bununlada bitmiyor... chainline vs. ölçmek gerekli... sanırım en iyi kaynak burası (link)
@uğur yılmaz pejolarda durum biraz karışık ingiliz uyumlu modelleri de var fransız standartında olanlarıda... tabi iş bununlada bitmiyor... chainline vs. ölçmek gerekli... sanırım en iyi kaynak burası (link)
A Anonim Silinmiş hesap Kayıt 27 Nisan 2005 Mesaj 0 Tepki 0 18 Nisan 2010 #26 aynakol satılmıştır, ilan kilitlenebilir.
KaraSinek Daimi Üye Kayıt 3 Aralık 2009 Mesaj 235 Tepki 42 Şehir Ankara İsim Dogukan Başlangıç 1993—94 Bisiklet Corratec Bisiklet türü Yol bisikleti 18 Nisan 2010 #27 oh sevindim aynı anda aynı ürünün ilanı olmasın diye ilan açmıyordum. ozaman ilan açma sırası bende... ilgilenenler benimle iletişime geçebilir...
oh sevindim aynı anda aynı ürünün ilanı olmasın diye ilan açmıyordum. ozaman ilan açma sırası bende... ilgilenenler benimle iletişime geçebilir...