Scudo Sports

1010 m den 2080 m ye....

öncelikle bu turu düzenleyen ve katılımda bulunan bisiklet ve doğa sevdalılarına teşekkür ederim..yolculugumuz baştan sonra harikaydı aladağa çıkışda inişde tam bir adrenalindi ilk defa böylesine sabah evden çıkıp akşam eve girmece bir tura çıktım:)) ve çok ama çok mutlu bir şekilde eve döndüm seneye allah daha çok katılımla tekrarlamayı nasip eder inş...fotoğraflar için ayrıca fatih abime tşk ederim videolarıda yakında inş...:)))))

• Beğen
Tepkiler: Fatih Sert ve ahtt
Scudo
bu arada dostlar,

2080 değil 2380 m rakımlı Aladağ. Düzeltir diğer bisiklet dostlarına duyrulur...

• Beğen
Tepkiler: ersin42
pedalınıza sağlık. On numara tur olmuş gerçekten. I wish I were there with you!!

• Beğen
Tepkiler: Fatih Sert
Konya için daha doğrusu emek için çarpan gönüller ve çalışmalar inşallah sonuçsuz kalmaz.Bir hemşeriniz olarak (Karaman - Ermenek) sizleri kararlılığınızdan ve bisiklete vermiş olduğunuz değerlerden ötürü tebrik ediyorum.Resimler harika.Yüreklerinize ve ayaklarınıza sağlık.

Manisa'dan Konya 'ya sevgi ve saygılar...

• Beğen
Faruk kardeşim beni arayıp tura davet etmişti sağolsun ama ertesi gün sınavım olduğu için katılamamıştım.Keşke katılsaydım resimleri görünce pişman oldum sınav da kötü geçti zaten:)Ayaklarınıza sağlık...

• Beğen
ya ben soramadan edemicem o konya torku mayolarını nerden buldunuz klübe bile mail atmıştım almak istiyorum diye ama geri dönmediler

Yoldan çıkıp dağa kaçan, dağa çıkmayıp yolundan giden herkesi tebrik ederim.

• Beğen
Geri