Scudo Sports

1000TL'ye bisiklet önerisi

@mesut bozlar

Sözüm size değildi yalnız Mesut bey yanlış anladınız.

• Beğen
Tepkiler: mesut bozlar
Scudo
bana söylüyorsun sandım mahalle arasında sürüşmü yazısını okuyunca kusura bakma :) türkiyede yaşamıyorum istanbulunda hep trafiği felakettir diye bilirim imkanıda yoksa mahalle arası parklar falan olabilir diye düşündüm. ama ben yinede carraro force 520 de ısrarcıyım :)

• Beğen
Tepkiler: Berke
@Berke K.

Mahalle arası dediğime takılmayın. Dağ bayır çıkmayacağım anlamında söylemiştim onu :)
İstanbul, Eyüp, Yenimahalle'deyim ben.

Dağ bisikleti istiyorsan Kron Xc 500 Hidrolik Disk Fren 1000 tl kardeşim sağlam bir bisiklet tanıdığım birinde yok ama yorumlarını duyuyorum sağlam diyorlar al linkde atayım :D

(link)

B'Twin Fit 3'e de bakın.

Arkadaşlar, şöyle bir toparlarsak.

Aldığım karar ile bisikletin düz maşa olması konusunda artık kesin sonuca vardım.Fren konusunda ise kararsızım.

Her neyse, sonuç olarak listem şu şekilde ;

Mosso 771 Dmv Acera 27 Vites
SEDONA 310
Fuji ABSOLUTE 2.1

Ortak özellikleri, düz maşa olması.
Düz maşa olupta hidrolik disk frenli bisiklet aramak biraz hayal galiba :) Hepinize teşekkürler arkadaşlar. Bisikleti aldığımda resimlerini paylaşacağım.

@Erhan A.

şehir içinde süreceksen disk frene gerek yok v işini görür ama illa da hd istiyorum dersen şöyle var kilitli maşa istersen maşayı kilitleyip düz maşa gibi kullana bilirsin istersen de tümsekli yerlere girince açarsın ki bence bu daha iyi.

(link)

kron xc 500 diyeceğim. vites ve fren sistemi + ağırlık oranları hesap edildiğinde donanım olarak fiyat markajı yeterince düşük.

@Eren Can Güldalı

Düz maşa istememin tek nedeni gereksiz ağırlık olarak görmem.

Muhiddin bey, teşekkür ederim ama ikinci el düşünmüyorum.Yine de sağolun.

Geri