Scudo Sports

1000TL altı şehir bisikleti

VolkanÖzcan

Forum Demirbaşı
Tepki
404
Başlangıç
1998—99
Bisiklet
Diğer
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Selamlar arkadaşlar,

Benzer başlıkları beş yıl önce bulabildim; bir arkadaşım için 1000 Tl altı, genelde şehir içinde, yılda iki üç de şehirler arası kısa turlarda kullanmak üzere bisiklet arıyoruz.

V-fren, alüminyum kadro, 28 jant, uzun turlarda rahat oturma pozisyonu gibi kriterlerle internetten araştırdığımda şu modellere denk geldim,

Sedona 300 ((link)),
Kron Tx250 ((link))
Salcano Moostar 700 ((link))
Carraro Sportive 224 ((link))
Carraro 805 Elite Man ((link))
Btwin Original 5 ((link))

Bu modeller hakkında bilginiz var mı, ya da başka bir bisiklet önerebilir misiniz?

Çok teşekkürler.

Scudo
Kron tx 250 kullanıyorum 840 a almıştım fiyat performan açısından çok iyi sele gerçekten rahat ve konforlu gerçekten tavsiye ederim ha keşke arka 3*9 olsaydı diyorum bazen:)

Carraro ve Btwin öne çıkıyor. Dinamo göbek, çamurluk, bagaj ve çamurluk gibi aksesuarlar bu ikisinde var.
Carraro 8 lik sistem btwin 7 lik. O yüzden Carraro diyorum.

Hafif ve hızlı, pişman etmeyecektir.
(link)

Bende Carraro 224 almayı düşünüyorum ama her gittiğim yer şunu al bunu al diyerek kafamı karıştırıyor. Bu kadar zor olacağını tahmin etmezdim.

Herkesin Kafasında bir model var galiba genelde tafsiyelerde hep aynı modeller öneriliyor ... Bende onlara göre bir model vericem kardeşim sedona 410 iyi araştır kafana yatacağını eminim

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
carraro 224 ama onun dışında sedona 410u bi yakından gör:)

@VolkanÖzcan @condition @tege Sevgili dostlar çok yormayın kendinizi bisikleti almakla bitmiyor herşey bir bisiklet parası kadar da aksesuar lazım oluyor bu yüzden hiç uğraşmadan Mosso Legarda 1521 MSM'ye bakın derin 5 aydır kullanıyorum gerçekten kalite bisiklet forumda da en az 5-6 kişiye aldırdım ve hepsi de çok memnun. Donanımları da iyidir, kadroya zaten diyecek yok. Pazarlıkla 650 ye alabilirsiniz. Boşuna çok para vermeyin.
Forumda paylaştığım konudan bisikletle ilgili detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz hem benim hem de almasına vesile olduğum arkadaşların da incelemeleri mevcut. Hepinize hayırlı akşamlar.
www.bisikletforum.com/konu/mosso-legarda-1521-msm.124805/

Geri