Scudo Sports

1000 TL ye kadar bisiklet önerileri

WaterCity

Forum Demirbaşı
Tepki
340
Başlangıç
2013—14
Bisiklet
Cannondale
Arkadaşlar hem foruma yeni üye oldum hemde bu bisiklet markaları ve kaliteleri hakkında yeniyim, bir fikrim yok.

Kişisel bilgilerimi vererek konuya devam edeyim.

Elimde 3 veya 4 sene önce almış oldugum şimdilik idare eden bir bisikletim var. Bisiklete güvenemedigimden evden fazla uzaklaşamıyorum. Amacım şehir içi uzun turlar ve ara sıra dağda pedallamak. 2 gündür forumu araştırıyorum bisiklet seçimi hakkında biraz bilgi edindim. Edindigim bigiler dogrultusunda MTB bisiklet tercihim olacak sanırım ne kadar ara sıra dagda sürmeyi planlasam da düz yolda da bozuk yollar oldugundan bu seçimi yaptım.

Yaşım : 22
Boyum : 172 cm
Bacak Arası Boyum : 76-77 cm

Bana 1000 TL ye kadar önerebileceginiz bisiklet tavsiyelerini bekliyorum

Scudo
Kardeş forumda bir aratsan bu konu başlığının aynısından bir sürü bulacaksın, zibil gibi dolu :D

• Beğen
Tepkiler: enes savaş
aratmadım da bu bölümden işime yarayan konuları okuyorum şuan herkesin amacı farklı olabilir o yüzden açtım konuyu :)

Herkesin amacı farklı olabilir hmm.. çok derin ve gizli bir anlam yüklü sanırım, ben anlayamadım özür :) kolaylıklar dilerim o halde.

• Beğen
Tepkiler: enes savaş
bir tavsiyeniz varmı konu hakkında, şimdi fren sistemlerine bakıyorum onlar bile degişikmiş çok detay var maalesef. Sanırım daha çok düz yol sürecegim için V Brake tavsiye ediliyor

teşekkürler okumaya başlıyorum 30 sayfaymış konu sıkıntı degil vaktim bol :)

Araştırmalarım sonucu 4 bisiklet arasında kaldım
MTB düşünüyordum ama okudugum konular dogrultusunda daha çok şehir içi sürecegim için şehir bisikletlerine yöneldim

(link)

(link)

(link)

(link)

Donanım olarak karşılaştıramıyorum pek bilgim yok
servis açısından karşılaştırırsam kron ve carraronun servisine uzaklıgım 1 km salcanoya 11 km
salcanolar arasında kalırsam seçecegim büyük ihtimal CS 30 olur

Stok tükenmeden şunu alın derim;

(link)

City Sport 30'un aynısı, bir önceki modeli oluyor. Diğer seçeneklerin hepsi 24 vites, Altus en fazla. 27 vites Acera var. CS 30'a o kadar para vereceğinize, aynı bisiklet, bunu alın ve artan parayla da diğer ihtiyaçlarınızı (kask, eldiven, iç lastik... vs) karşılayın.

@ahmetcan44

Öneriniz için teşekkür ederim fiyat olarak gerçekten uygun, CS 30 ve 40 ı elerim eger stokta kalırsa en erken ayın 7 sinde alabilirim alacagım bisikleti.
Bir de internetten aldıgım zaman bisikleti servisinde toplattıgımda ücret alıyorlar mı

Hayır almıyorlar. Bisikletle beraber servis kuponlarınız gelir. İlk 2 servis ücretsiz oluyor genellikle. Kuponlara göre değişebilir tabi markadan markaya.

@ahmetcan44

bunu da ögrenmiş oldum
27 VS yi araştırıyorum güzel bisiklet fiyatı yönünden de iyi kadro boyu 18'' yazılmış yaptıgım hesaplar sonucu kadro boyu bana göre 19'' çıkıyor alırsam bir sorun yaşamam herhalde 1 inçlik farktan dolayı

2 haftalık yoğun arayislarim sonucu tertemiz 2.el sedona 741 2011 model almış oldum

Geri