Scudo Sports

1000 TL civarı şehir/tur bisikleti arıyorum.

Tepki
5
Merhaba, birçok üyeye öm attım sağolsunlar birçok kişi de cevap verdi buradan teşekkür ediyorum fakat konu da açmak istedim.
Ben bisiklet seçimi konusunda tecrübeli sürücülerden yardım rica ediyorum. Şehirde ve şehirdışına da çıkılabilir şekilde, hızlı ve sağlam bir bisiklet istemekteyim. Selesi rahat olsun ve çamurluk takılı yada takılmaya uygun olsun sizden ricam(sulu yollardan hızla geçtiğinizde durum gerçekten kötü oluyor tecrübe ettim :( )
Sıfırı max 1000tl civarında ama özellikle fiyat/performans ürünü olsun benim için önemli bu. 2.elde daha güzel bisikletler önerebilirsiniz.
Yarış bisikleti benim için gereksiz olur değil mi? Şehir mi tur mu nasıl karar verecem? Bir de nereden en uyguna alabilirim o konuda da bilgi verebilirsiniz.
Son olarak Fiyat/performansı bir daha vurgulayım bu açıdan bakıldığında kayda değer öneriler parasının hakkını fazlasıyla versin.
Şimdiden teşekkürler iyi sürüşler :):)

Scudo
güvenç sana yazdigim ileti geldimi okudunmu.1000 tl ye en iyi markalardan alabilirsin yazmistim.linkde vermistim.2nci elden uzak dur.

Merhaba başlıkta da belirttiğim gibi 1000 tl civarı şehir bisikleti önerisi istiyorum. Boyum 1.75 ve kilom 55. Bisikletler hakkında bilgim yok fakat birkaç modele forumlardan baktım ve şu 4 model hakkında karar kıldım fakat piyasada bulunan çok fazla model olduğu için farklı modeller hakkında tavsiye almak istiyorum. Ayrıca eğer önereceğiniz bisiklet aşağıda ismini verdiğim 4 bisikletten biriyse hangisini seçmem gerektiğini söylerseniz sevinirim.
İsimler:
SALCANO CITY SPORT 10 HD
SALCANO CITY SPORT 20 HD
BIANCHI TOURING 727
BIANCHI TOURING 713

Bianchi düşünebilirsin ayrıca carraro sportive serisinden de 225 düşünebilirsin kardeşim şimdiden hayırlı olsun.

carraro 225 listeye ekle derim

Teşekkürler carraro ya da bakıyorum hemen

Arkadaşlar yukarıdaki 4 model arasından hangisini önerebilirsiniz? Bianchi touring 727 tasarım açısından daha güzel geliyor bana performans açısından hangisi daha iyidir?

senin yazdıklarından 727 ile 225 denktir kardeşim. illa yukardakilerden istiyorsan 727 yi almalısın.

@sarper tuncer
Peki cannondale, schwin, GTbcycle v.b gibi markalar var bu markaların 1000-1250 tl arası modelleri nasıldır? Önerebileceğiniz başka modeller var mı?

kardeşim benimde geçen yıl senin ki kadar bir bütcem vardı ve carraro aldım. açıkcası donanım hakkında ayrıntılı bilgilere sahip değilim ama yazdığın markaların ismi paha ediyor. aynı vites sistemi aynı fiyata bulunmuyor o markalarda daha pahalı oluyor ve ben giriş seviyesinde bir bisiklete 300tl daha verceğime carraro alırım diyip çıktım işin içinden. beni hiç pişman etmedi kardeşim seni de pişman etmez. forumda sportive serisi kullanıcıları tarzında bir başlık var ordan da bakabilirsin nelerinden memnunlar nelerinden değiller.

(link) buna bir bak derim bende aynısından kullanıyorum çok memnunum

Hocam ayrıca şunu da söylemek istiyorum. Boyuma oranla kilom daha aşağıda (1.75cm, 55kg). Bianchi 727 carraro 225 veya salcano city sport 10 gibi bisikletler bende bel ağrısı veya başka bir şeye neden olur mu? Bisikletin kadro boyunu vesaire benim fiziğime uygun olarak seçmek istiyorum. Ne de olsa spor yapmak için alıyorum. Sizce uygun mudur?

Evet arkadaşlar araştırdım boyum 1.75 olduğu için kadro boyu 51 cm olmalıymış. Zaten touring 727'nin kadrosu 51 cm'miş. 1000tl civarında fiyatla nerede bulabilirim acaba.

Arkadaşlar merhaba, mart-nisan ayları gibi bisiklet almayı düşünüyorum. Hedefim günde 15 km civarı, haftada 1-2 kere de 60-70 km sürüş yapmak. Bütçem eğer çok zorlarsam 1200 tl olacak o yüzden ona göre bir bisiklet tavsiyesi yapabilir misiniz? Bisiklet üzerine pek teknik bilgim yok genel olarak sürüş açısından rahat olacak her türlü bisiklet önerisine açığım. Teşekkürler.

Carraro sportive serisine, yada salcanolara bakabilirsin
Ama yerinde olsam 2014 modellere öncelik verirdim
Hem alacağın bisikleti bir kaç ay beklemezsin hemde bu fiyata 2015 modellere göre aynı paraya daha yüksek donanımlı bir bisiklet alırsın

Sedonaların tasarımı çok hoş ama donanımları ve fiyatları nasıl bilmiyorum

slm
bende carraro sportive 225 alacağım, en uygun nakit 1000 tl ye buldum.
Hırsızlığa karşı bisiklet kiliti ne önerirsiniz..

@msyldz

ben bir tane u kilit bir tane spiral kilit aldım, güvenip de bisikleti apartman içine bile bırakmıyorum eve çıkarıyorum sırtımda dört kat

scott sub 40 oldukça ideal gibi bide buna bak

172 boyunda ve 70 kiloyum.Bisiklete şu ana kadar düzenli olarak binme fırsatım olmamıştı bazı sebeplerden dolayı (yılda 4-5 kere ve max. 7-8 km).Bisiklet sürmeyi ciddi anlamda seviyorum ve bulunduğum şehirdeki bir gruba girip haftalık turlara katılmayı düşünüyorum.Bu alanda hiç tecrübem yok.
Söylediğim gibi 1000 lira bisiklet için ayırdığım bütçem var.Ayrıca 350-400 lira da kask-gözlük-eldiven ve alabilirsem diğer malzemeler için ayırdım.Bu işlerden anlayan birisi yardımcı olabilir mi? Zahmet olacak ama şu model bisiklet, şu model kask şeklinde bir liste hazırlanabilirse benim gibi araştırma yapanlar için de çok faydalı olur.Forumda araştırmalar yaptım ve net olarak alacağım şeyleri belirleyemedim.Kısacası bana bunu bunu al şeklinde net bir öneride bulunursanız sevinirim.Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Aly
Geri