Scudo Sports

1000 Tl bütçe ile 2 şehir bisikleti

Tepki
27
Herkese iyi günler,
Bir arkadaşımın ricası üzerine ona yardımcı olabilmek adına fikirlerinizi almak istiyorum. Kendisine ve babasına birer bisiklet alıp, şehir içi kullanım ile amatör spor yapmak istiyorlar. Çok yüksek özelliklere gerek yok, iki bisiklete 1000 tl civarı para vermek istiyorum dedi kendisi. Bu sözü üzerine benim baktığım markalar ilk olarak Carraro ve Salcano oldu.
Carraro markasından;
(link)
Salcano markasından;
(link) ile
(link)
fiyatlar linklerde yazıyor. Genel olarak asfalt kullanımı yapacaklar ama ara sıra bozuk yola girebiliriz diyor. Ön maşa konusunda, kilitlenebilir bir ön amortisörü olan bir model önerebilirseniz bu bütçe aralığında iyi olur. Sizin de önermek istediğiniz başka bir model olursa fikirlerinize açığım. Bu 3 bisiklet içerisinde sizce hangisi bu şartlar altında alınmalıdır.

Scudo
(link) eğer dağ bisikleti düşünürseniz bu modele bakın derim ince lastik takar ve maşayı kilitlerseniz şehir bisikletinden farkı olmaz araziye gireceğiniz zaman ise maşayı açar rahat rahat kullanırsınız ama bisikletin biraz ağır olduğu söyleniyor karar sizin

@furkancinar98

Bütçeyi bir hayli aşıyor bu bisiklet :) 1000 tl ile 2 bisiklet almayı planlıyorlar.

@yunusemre7737

Aynı tarihler içerisinde ikinci el bulmak biraz sıkıntı olabilir. Ama yine de değerlendirmeye değer.

Sahibinden.com'da dünya kadar her marka ikinci el bisiklet var. iyi bir pazarlıkla çok düşük fiyatlara alınabilir.

@muratcolakoglu
ikinci el ürün istemiyorlar. Eğer Salcano City Sport 21 Vr modeli parasının ederi bir modelse, kendisi bu fiyatı karşılayabileceğini söyledi.

Carraro 904 Prizma alalı 1 ay oldu sürekli aktif kullanıyorum inanılmaz memnunum fiyat-performans olarak sınıfının en iyisi bence.

Konu güncelliğini korumaktadır. Bu fiyat aralığında başka önerisi olan arkadaşımız var mı ?

(link)
(link)
iki model arasında bir seçim yapacak olsak hangisi daha iyidir ?

@Korkut Sert
Benn Prizma diyorum en azından kadrosu aliminyum olduğu için Yanlış hatırlamıyorsam alloy metal alaşımıydı onun hakkında pek bilgim yok ağır mı olur hafif mi olur.

• Beğen
Tepkiler: Korkut Sert
904 prizma diyorum başka da birşey demiyorum :) 904 kullancılarından hiç memnun olmayan görmedim. 704 ile ilgili bilgim yok nasıldır diye. Ayrıca nakit alırcaklarsa zaten indirimlerle dediğiniz fiyata yakın 2 adet 904 alınabilir. Pişman olunmayacak bir bisiklet :in:

• Beğen
Tepkiler: Korkut Sert
Teşekkürler, şimdi yapmamız gerek tek şey kaldı, Ankara Carraro bayilerinde uygun kadro boyunda 904 Prizma bulmak :)

• Beğen
Tepkiler: Ahsen Okyay
Alırsanız peşin ne kadar istediklerini paylaşır mısınız? Teşekkürler

Bende sizden haber bekliyorum. Tam almaya yakınken sizin sayenizde bu modeli gördüm ve ısındım. Son yapacakları fiyatı merak ediyorum.

Geri