Yalnız Pedal Forum Bağımlısı Kayıt 8 Haziran 2013 Mesaj 1.643 Tepki 1.024 Şehir Doğu Senegal Bisiklet Diğer 8 Eylül 2013 #21 Bayan bisikleti gibi olan kısmı boyası değil kadro yapısı
O Ozan Demirel Üye Kayıt 31 Ağustos 2013 Mesaj 49 Tepki 15 Şehir Burdur Bisiklet Merida 8 Eylül 2013 #22 Yok Mustafa Bey beğendiğim kısmını söylemek istedim tek cümlede ifade edince birbirine girmiş anlamları. O kadar bilgi edindim şükür.
Yok Mustafa Bey beğendiğim kısmını söylemek istedim tek cümlede ifade edince birbirine girmiş anlamları. O kadar bilgi edindim şükür.
Aldora Road Team Daimi Üye Kayıt 30 Mart 2014 Mesaj 201 Tepki 140 Yaş 26 Şehir Kocaeli / İZMİT İsim Üzeyir Sağlık Bisiklet Carraro 4 Ağustos 2014 #23 ee benim bisiklette bundan şimdi ben bayan bisikletinemi biniyom inanmıyom offf :S babam 10 yılın başı bisiklet aldı onuda yanlış aldı.
ee benim bisiklette bundan şimdi ben bayan bisikletinemi biniyom inanmıyom offf :S babam 10 yılın başı bisiklet aldı onuda yanlış aldı.
A Anonim Silinmiş hesap Kayıt 27 Nisan 2005 Mesaj 467 Tepki 316 5 Ağustos 2014 #24 Hayırlı olsun. Bisikletin kadrosu bayanlar için yapılmış olsa bile diğer bayan bisikletleri gibi eğimi çok değil, gayet güzel duruyor bayan bisikleti gibi hiç havası yok.
Hayırlı olsun. Bisikletin kadrosu bayanlar için yapılmış olsa bile diğer bayan bisikletleri gibi eğimi çok değil, gayet güzel duruyor bayan bisikleti gibi hiç havası yok.