Scudo Sports

1000 liraya mtb tavsiyesi

MuhammedAAA

Daimi Üye
Tepki
157
İsim
Muhammed
Bisiklet
Sedona
Merhabalar. Arkadaşımın 1000lira bütçesi var. Mtb almak istiyor. Aklında ghost 1150 modeli var. Görünüşünü baya beğenmiş. Ben sedona 721 önerdim. Kararsız kaldı. Konunun linkini ona vereceğim. Önerilerinizde nedenlerini de kısaca yazarsanız sevinirim :)

Scudo
Sedona'nın üst grup aluminyum kadro 761,771,781 triple butted 7005 kodlu aluminyum rijit,performansı iyi olan kadrolarını beğeniyorum.Ghost kadrosuda çok güzel.7005 alu.Kadrodan ödün vermiyor.Rijit. Tasarımlarını beğeniyorum.Alman menşei.Arkadaşının beğendiğini sadece görünüşte değil kadro geometrisi,tasarım,kullanılan alaşım olarakta beğendim.

Ghost kadro olarak gerçekten hatrı sayılır bir marka gerek dayanıklılık gerek tasarım olarak.. Özellikle de bisikletin üzerinde zamanla donanım iyileştirmesi yaparım diyorsa kesinlikle bu bisikleti önerebilirim.

Ancak Ghost'lar Almanyadan ithal olduğu için yerli markalara göre daha pahalı. Yani aynı paraya donanım olarak daha üstün bisikletler almanız mümkün ancak aynı kadro kalitesine ulaşacağınız bir bisiklet olmaz. Ghost kadrosu geliştirmeye açık ve ömür boyu garantilidir.

• Beğen
Tepkiler: gok
Eğer şehir içinde kullanacak ise, ben şehir içinde mtb alma hatasını yapmış biri olarak hala şehir içinde mtb alma konusunda direten arkadaşları anlayamıyorum.. Hani bir baba evladına "yavrum soba sıcak CISSS yanarsın bak" deyip de çocuğun hala elini değdirmek istemesi gibi bir durum bu :D Hani bir atasözü var ya; "BİR MUSİBET BİN NASİHATTEN EVLADIR" diye.. Başına gelince "haaaaa doğruymuş laaaaan tüüh" deyip anlayacak :D

@Ahmet Eroğlu

+∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞

üstüne 50 dolar verebilirse 1175 alması daha sağlıklı olur bence

• Beğen
Tepkiler: gok
1000 TL'ye Ghost almaktansa Carraro CRP 700 almayı tercih ederdim.

Sedona 721 öneririm...

Arkadaş Ghost m1150 almış. Hayırlı olsun :)

Bu da resmi;

http://j1307.hizliresim.com/1c/d/q62bq.jpg

Hayırlı olsun

Bayan bisikleti sanırım. :) Güle güle kullansın

@Hasan Kılınç
Teşekkür ederiz.
Ciddi misiniz :D ?

Sanırım değil, bayan bisikleti bu :eek:

Bayan bisikletlerinin neredeyse hepsinin kadrosunu eğimli olur aşağı doğru. İsmindeki Ghost SE M 1150 aslında Miss'in kısaltılmışı. Hayırlı olsun mu diyeyim geçmiş olsun mu bilemedim ama almış artık ne diyelim..

Ama merak ettiğim konu şu bisikleti bayiiden mi aldı internetten mi? Eğer bayiiden aldıysa bu adamı hiç mi yönlendirmediler

Ghost SE 1150 : (link)
Ghost SE Miss 1150: (link)

hocam ne diyim hem hayırlı olsun hem geçmiş olsun.bisiklet bayan bisikleti ama allahtan diğer bayan bisikletleri gibi cok egimli değil sen arkadasına söylemede rahat rahat binsin.

öncelikle arkadaşınız sıfır mı yoksa ikinci el mi alacağını belirtirse ona göre bir önermede bulunabiliriz.. :)

@Serdar Sarı

Aslında bayan bısıkletı oldugunu bılıyordum ama belkı arkadası bır bayandır dıye oyle yadım :) ama bır erkekse artık kadrosuna alıssın demekten baska care yok. Tercıhı guzel yapmıs ama :)

• Beğen
Tepkiler: Serdar Sarı
O kadar da kötü değil sanki. ne olursa olsun anlayan birine danışmak her zaman en iyisi sizin danışmadığınız belli oluyor

Bayan bisikleti gibi durmuyor pek ben beğendim değişik boyama tekniği var.

Geri