Scudo Sports

1000-2000 lira aralığında bisiklet tavsiyesi

Tepki
46
Bisiklet
Cannondale
Herkese selamlar,
2.el aldığım Salcano Astra 28" ile başladığım bisiklet yolculuğuma daha iyi bir bisikletle devam etmek istiyorum. Beni üzmeyecek, sağlam bir bisiklet arayışı içerisindeyim. 185 boy 95 kiloyum. Bisikleti genelde şehiriçi kullanıyorum fakat şehirdışı planlarım var. Şehir içinde genelde günde 50 km civarı yol yapıyorum. Minimum 20 km. Önerilerinizi bekliyorum.

Not: Bisiklet modelini yazarken bu modeli neden tavsiye ettiğinizi de söylerseniz çok memnun olurum.

Scudo
2000 tl civari onerebilecegim en iyi bisiklet bianchi afx 9029 dur bir arkadasim kulanoyor ve oldukca memnun 1500 civari istersen insomnia 29inch hd sana uygundur daha ucuz istersen 1000 tl ye ng 350 hd onerebilirim aktif olarak kullanoyorum ve bir sikintisi yok simdilik oldukca da memnunum

@Baran Yüksel Güneysel ikinci el temiz veya begendiginiz sıfır bir kadro alıp kalan para ile bisikletiniz üzerindeki donanımda iyileştirmeye gidebilirsiniz bu bütçe ile.

Bianchi Afx 8027 derim temiz kullanımı rahat maşa kilitlenebilir istersen bi 2.25lastiği değiştirirsin ben tercih etmiyorum değiştirmeyi ama kilolu olduğumdan benim boy da kiloda fazla çok iyi makine tavsiye ederim kalan paraya aksesuar alırsın cebine de kalır

@Barış TURAN

Merhabalar,
Bu bütçeyle hangi donanımları satın alabilirim ? Ufaktan bir bisiklet toplayabilir misiniz bana parçaların linklerini atarak size zahmet olmazsa.

O kadarını ben yapamam.Önce ikinci el veya sıfır iyi bir kadro alıp kalan para ile bütçe müsade ettiği oranda bir sistem toplayabilirsiniz.Forum ikinci el bölümü de ihtiyacınızı karşılar büyük ölçüde. @Baran Yüksel Güneysel

bu konuyu bende açıcaktım ama yeni olduğum için konu açma yetkim yokmuş. teşekkürler takipteyim

Bence şehir içi kullanıyorsanız genelde şehir dışınada çıkacaksanız size Salcano City Sport serisini tavsiye edebilirim. Hem yerli hem ucuz hem kaliteli bir marka olan Salcano'nun bu serisi gayet iyi bir performansa sahip olup isterseniz toprak ve hafif taşlı yollardada sürebilirsiniz. City sport 20 HD ile 10 - 40'ı tavsiye ederim Bu modeller benim favorim internetten araştırırsanız bu modeller arasında pek fark olmadığını sadece ağırlık vites ve vites markasının farklı modelleri oldğunu görürsünüz. Hepsi disk frendir V frenide mevcuttur ama İstanbul'da oturuyorsanız Saraçhane (bisiklet çarşısı)'de bulabilirsiniz bir görmek için. Satın almaya karar verirsenizde sizi Sirkeci'ye yönledirebilirim Çünkü Daha ucuza alabilirsiniz. Bu arada ben şuan city sport 20'yi kullanıyorum ve hunharca kullanıyorum kilitlenebilen maşasını kilitleyip hız yaparken sokak aralarında dağda bayırda maşayı açıp daha az sarsıntı ile yol alıyorum. yağmurda çamurda asfaltta çimende her yerde kullandım ve bana hiç sorun çıkartmadı. Teşekkürler :D

Merhaba arkadaşlar 5bin tl limitim var,bana önerebileceğiniz dağ bisikleti hangisidir ben salcano assos x1 - sedona 970 modellerine baktım ama başka bi tavsiyesi olan arkadaşlardanda sebepleriyle birlikte fikir almak istiyorum.

ben ghost tacana 4 modelini düşünüyorum o aralıkta.rock shot maşası ve xt arka aktarıcısı beni cezbeden.benzer konu açma yetkim olmadığı için tecrübesi olan arkadaşlar bu bisiklet hakkında yorum yaparlarsa sevinirim

(link)

Geri