Scudo Sports

1000-1500ytl arası bisiklet almak istiyorum uzman arkadaşlar yardım edin lütfen

Scudo
hibrid bisikletin artısı 28" lik cantlarından olsa gerek bir de daha ince lastiklerden ama bunlar asfaltta geçerli toprak ya da stabilize de hem hakimiyet hem de yol tutuş için fazladan enerji harcaman gerekebilir hiç asfalttan çıkmam diyorsan hybrid değil yol bisikleti yok belli olmaz diyorsan mtb

şu aralar sedona 761 bayilere dağılacak bence onu bekleyin, görüntüsü ve özellikleride çok iyi,2007 model trek 6500 de iyi bi seçenek, kadrolarınında ömür boyu garantisi var bakım da ücretsiz, tabi bayilerde tükenmeden karar vermeniz lazım . düşündüğünüz bisikletleri görün ve biraz deneme sürüşü yapın .
alacağınız bisiklete 1,50 lik yol lastiği yada 1,70 lik bi yol lastiği ile değiştirirseniz daha rahat bi ulaşımınız olur asfalt zeminde. jant boyutu ise 26 dır standart dağ bisikletlerinde bunu değiştirmenize gerek yok.fren konusundada genelde şehir içinde sürecek olduğunuzdan v brake tercih edin , sürekli dağlık , çamurlu yollarda da sürmeye başladığınızda zaten disk fren takabilirsiniz

diyelimki mağazada bir bisiklet beğendik aynı biskletin başka rengini sipariş edip getirtme imkanımız oluyormu .yoksa bir model sadece tek renkten mi oluşuyor.

Dostum bu bisikleti al..

(link)

Türkiye'de Bianchi olarak satılıyor ve yarı fiyatına!

(link)

Şu MTB ve Hibrid konusunda forumda ben de net birşey bulamadım. Ağırlıklı olarak ya mtb ya da yol bisikleti kullanıcılar var sanirim.
Yani yarışlara katılmayacak olup şehir içinde ve bazen de turlarda cok engebeli olmayan toprak yollarda kullanacak biri hibrit almalı gibi geliyor bana. Ama forumu okuyunca herkes "istersen hibrit al" diyor fakat hibrit sahibi az.
İnsan haliyle supheye dusuyor. Aklim hibrit al diyor, ama hislerim hibrit alinca etrafimda herkeste mtb var acaba yanlis mi yaptim ? diyecekmisim gibi dusunduruyor.
Ornegin bir hibritle yoldan karsiya gectigimde kaldirima cikabilir misiniz?
Ya da turla belgrat ormanina vb. gittiniz, eziyet ceker misiniz?
28 inch avantaj gibi duruyor ama insani pisman eder mi diye de dusunuyorum.
Bu hibrit konusuna acikyureklilikle yanıt verebilecek biri varsa cok sevinirim.
saygilar selamlar

Geri