Scudo Sports

İptal Edildi 1000-1500 liraya kadar şehir tur ve tura uygun mtb bisikleti

Tepki
23
Bisiklet
Specialized
Bisikletimi çaldırdıgımdan dolayı ve bisikletsiz yapamadıgımdan dolayı ikinci el donanımı sağlam
(Donanım: 18 19 inç kadro ( boy:180) Hirdolik fren deore vitesler ve sağlam bi maşa )
Bir bisiklet arıyorum Önerileriniz veya sattıgınız bisiklet varsa bana ulaşabilirsiniz. İzmirden olursa süper olur olmazsa da Allah kerim yine konsuruz.
Teşekkürler

Scudo
@Barış Dğhan
daha donanımlı bişey arıyorum sağolun Barış hocam.

sedona 345 var. en fazla 200 km kullandım. oturduğum yer müsait olmadığı için kullanamıyorum. istanbuldayım ama kargo ile gönderebilirim. ayrıca bisiklette km saati, ön arka aydınlatma, kilit, zil, küçük bir çanta, suluk kafesi var. onlarıda hediye edeceğim.

özel mesaj attım Mehmet hocam.
Güncel arkadaşlar, 1 hafta içerisinde netleştirmeyi düşünüyorum.:alkis:

2013 Merida tfs300 düşünür müsünüz?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aytaç hocam, tfs300 le alakalı Özel mesaj atıyorum.
Günceldir arkadaşlar şehir tur bisikletleri önceliğimdir. :alkis:

Merida tfs 500d 2013 model
2014 haziran faturalı
frenler yeni deore ile değiştirildi

Tur ekipmanlari acisindan 30lt.lik xlc heybelerim var, ilgilenirseniz satabilirim.

Dostum merhaba corretec motion var elimde deore component ve elixer 3 hidrolik fren seti var avid g2 (arka) g3(on) dikleri daha sıfır taktım ve kullanmadım deore göbekleri mevcut mavic jant çemberli ve üzerinde continental turing plus lastikleri daha 40km yapmadı eğer senin icin de uygunsa iletişime geçebiliriz

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

sedona 321 2010 model kadro olarak cok hoş bi kadro yarış bisikleti kadrolarına yakın bi kadrosu var 5344885027 ararsanız görüsürüz

(link)

6 taksit imkanı ile

pardon hocam mtb diyormussunuz :)

Güncel midir bilmem ama ilanıma aşağıdaki linkten ulaşılablir.

(link)

sedona 741 pro line var elimde düşünürseniz

aşşağıdaki bisiklet bana ait.. düşünürseniz yardımcı olurum.. saygılarımla..
(link)

cannondale sl4 var elimde ön maşa omega L kadrolu vites kolları sram centera ile değişti arka aktarıcı deore aynakol fsa 27 vites elimde tur için uygun olan lastikde var michelin slick 1.4 isterseniz 1500 e veririm iletişimin daha sağlıklı olabilmesi için arayın yada mesaj atın 05335766958

Yarış var Carraro cr052, 2015 nisan faturalı garantili ,tiagra setli,ilgilenirseniz

Geri