Scudo Sports

1000-1300 TL Tur Bisikleti Tavsiyesi

Tepki
26
Bisiklet
Sedona
Herkese merhabalar. Uzun turlara çıkmak istiyorum bir süredir. Ancak nereden başlayacağımı bilemedim. Çok fazla seçenek ve tavsiye var. 2-3 haftalık bir tur için yanımıza alacaklarımız da düşünüldüğünde bu fiyat aralığında en uygun hangi bisikleti almalıyım? Bu tür turlara çıkan arkadaşlar düşüncelerini paylaşırlarsa çok sevinirim.

Scudo
şehir bisikleti alabilirsin,kilo bazında biraz düşük olsun,aynakol önemli çünkü uzun yol yapacaksın

2 3 haftalık turlarda kullanılacak ekipmanın fiyati fazla olur. Çadır mat uyku tulumu mataralar termos...
Biamchi touring 827 tavsiye ederim.
Dekatlon önceliğiniz olsun daha iyi hallolur

@Şahan haklısınız ağırlık ve konfor en önemli meseleler hele ki uzun süre birlikte olacaksanız.

@Hastateker bianchiyi danıştığım bir kaç arkadaş tavsiye etmedi ama kendim de görmek istiyorum.

@kuşlar gibi özgür Carraro 224'e bir arkadaşım sahip oldukça da memnun forumda da tavsiye edildiğini gördüm bir de kendim denemek istiyorum. 327'yle aralarındaki fark nedir?

@olguakbayrak
327 nin grupseti daha üst seviye, düz maşa, daha hıza yönelik. Arada 300 tl fark var :D

• Beğen
Tepkiler: olguakbayrak
@Hastateker
Aynen öyle. 827 de 327 ayarında zaten çok yakın

@Emre Yönlüer çok teşekkürler inceliyorum. 14-15 kilo pedalsız ağırlık yüklerle beraber fazla olur mu?

@kuşlar gibi özgür shimano deore arka aktarıcıya sahip olması nedeniyle tavsiye edildiğini duydum ama kendi lastiklerinde sıkıntı olabiliyormuş galiba. aradaki fark uzun kullanımlar düşünüldüğünde çok sıkıntı değil aldığım şeyi kalitelisinden alıp uzun süre kullanmak istiyorum.

@Hastateker şöyle bir Bianchi Touring 827 vs. Carraro Sportive 327 konu buldum oldukça faydalı görünüyor %68'e %32 carraro tercih edilmiş ama kendim de araştıracağım teşekkürler tavsiye için.

Ben de uzun tur için triban 500 aldım.Fakat bir iki gündür kafam karışık.Tam da bu konudaki standartlarda bisiklet arıyordum.Acaba triban 500 alarak hata mı yaptım ?

@ÖnerERKUT ilk baktığım model buydu çok kişinin kullanıp memnun kaldığını gördüm rengi nedeniyle diğer modellere de bir bakayım dedim ama beğendiğim bir model yakından bakacağım.

@Celikcihat95 Lastikleri biraz kalınlaştırsanız güzel olabilir bence. DB modeli mi FB mi aldınız?

@OSMAN ÖZBOSTANCI
Bir sorunu falan var mı? Ben de düşünmekteyim :)

@olguakbayrak

Millet 150 kilo ile tura çıkıyor.(yüklerle birlikte bisiklet ağırlığı)Bence çok değil:):harika:

Ben triban 500 aldım gayette memnunum öğrencilik hayatım boyunca ufak apgıreytler yaparım böyle devam ederim bence iyi bisiklet yani

Geri