Scudo Sports

1000-1250. TL için öneriler ???

Whistle 1160 D iyi bir seçim mi ?

• Toplam katılım
    5
Tepki
0
Selamlar arkadaşlar.
Bütçe olarak 1000 tl civarı bir bisiklet düşünüyorum.
Seçimim dağ bisikleti olacak.
Önerebileceğiniz hangi marka ve modeller olur nedeniyle birlikte yazabilirseniz çok sevinirim.
Bu arada yakın bir arkadaşımın Whistle 1160 D si var yeni aldığı bisikleti olduğu için 1000 tl ye verebileceğini söyledi. Yaklaşık 1 yıllık bir bisiklet.
Boyum 188 kilom 96 :)
Bisikleti daha yoğunluklu şehir içinde sahil de ara sırada perifere giderek kullanacağım o yüzden sağlamlık ve kolay kolay sorun çıkartmayacak birşey olmasını istiyorum.
Şimdiden yorumlarınız ve önerileriniz için teşekkür ediyorum.
Bol pedallı kazasız günler diliyorum.
Not : izmirde Göztepe'de yaşıyorum.

Scudo
Whistle hakkında fazla bilgim yok eğer özelliklerini verebilirsen yardımcı olurum.

Fiziğiniz açıından 29er tercih etmeniz dışarıdan görünüş olarak daha iyi olur bence.
Bir örnek . (link)

(link)
izmirde yaşadıgınıza göre buraya bakabılırsınız

Teşekkür ederim en son 14-15 sene önce bisiklet kullanmıştım çok değişmiş kurallar ve bilgiler :)

Emre bey özellikle önereceğiniz model hangisi acaba site açıldığında tüm modeller çıkıyor ??

Whistle Miwok 1160D 2011 model bir bisiklettir. Donanım olarak oldukça iyi bir modeldir. Şu an piyasadan sıfır olarak 1000 TL'ye alacağınız hiçbir bisiklet donanım olarak bu bisikletin yanından bile geçemez. Ancak Whistle Miwok kadrolarında kronik bir sorun vardır, bu kadrolar sele borusunun altındaki kaynak yerinden çatlama yapabilirler. Bu sorun ben dahil bu forumdan birkaç arkadaşın başına geldi. Ancak eğer böyle bir sorun meydana gelirse Accell bisiklet sorgusuz sualsiz kadronuzun değişimini yaparak size yeni bir kadro gönderir.

Gökalp bey teşekkür ederim bilgilendirme için ancak dün akşam itibari ile wimok ların s&m modellerinin olduğunu öğrendim. 188 boy içinde arkadaşlarım sana hiç uygun olmaz dediler kadro boyu dolayısıyla.

Geri