Acedia
Aktif Üye
- Tepki
- 772
- İsim
- Habib
- Başlangıç
- 2017—18
- Bisiklet
- Cannondale
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Açıkçası bu merak ettiğiniz soruların bir kaçını ben de bu sene yarışları izlerken düşündüm. Öncelikle geçen senelere göre rekabetin daha güçlü olduğunu düşünüyorum. Genel olarak favori dışı kazananların çıkması bunun en büyük göstergesi.Lulu gene doğru zamanda kaçarak duble yaptı..Ne kadar hırslı ve çok yönlü bir sporcu olduğunu yeniden gösterdi...
Takipçilerin rehaveti ve Belçika takımının yanlış stratejisi bir çuval inciri berbat etti..
Kulüp takımları ile milli takım kimyalarının gündüz ve gece kadar farklı oluşu bu tür sonuçları doğurabiliyor..
Her şeye rağmen kaliteli ve sportmence bir turnuva oldu.Genellikle favori sporcular başarılı oldu..
Merak ettiğim bir kaç şey oldu:
- Alt yaş gruplarında rekabetçi bir anlayışı bizler ne zaman görebileceğiz?
-Eritre, Zambiya gibi ülkelerin sporcuları yarışırken bizden hiç bir kategoride sporcu olmaması kimseyi rahatsız etmiyor mu?
-Federasyon yetkililerinin vizyon yada hedef olarak geleceğe dönük planları nelerdir? Granfondolardan haraç alarak, yarış rotalarını değiştirerek, sporcuların turnuvalara katılmalarını önemsemeyerek, olimpiyatlara yarış profiline uygun olmayan sporcu göndererek, kendi bindiği dalı daha ne kadar kesecekler?
- Belçika da tuğla örülü bir çok ev var, hem de şehir merkezinde.Oralarda kış daha mı yumuşak geçiyor, yoksa bizdeki " mantolama" zorunluluğu bir rant vurgunu mu?
Herşeyin cevabı bu videoda saklı! Bütün bu soruların cevabını verebilir nitelikte olmuş! Adam Fransa turunu koşmuş sizlerin düşündüğü şeye bak Allah Aşkına!Lulu gene doğru zamanda kaçarak duble yaptı..Ne kadar hırslı ve çok yönlü bir sporcu olduğunu yeniden gösterdi...
Takipçilerin rehaveti ve Belçika takımının yanlış stratejisi bir çuval inciri berbat etti..
Kulüp takımları ile milli takım kimyalarının gündüz ve gece kadar farklı oluşu bu tür sonuçları doğurabiliyor..
Her şeye rağmen kaliteli ve sportmence bir turnuva oldu.Genellikle favori sporcular başarılı oldu..
Merak ettiğim bir kaç şey oldu:
- Alt yaş gruplarında rekabetçi bir anlayışı bizler ne zaman görebileceğiz?
-Eritre, Zambiya gibi ülkelerin sporcuları yarışırken bizden hiç bir kategoride sporcu olmaması kimseyi rahatsız etmiyor mu?
-Federasyon yetkililerinin vizyon yada hedef olarak geleceğe dönük planları nelerdir? Granfondolardan haraç alarak, yarış rotalarını değiştirerek, sporcuların turnuvalara katılmalarını önemsemeyerek, olimpiyatlara yarış profiline uygun olmayan sporcu göndererek, kendi bindiği dalı daha ne kadar kesecekler?
- Belçika da tuğla örülü bir çok ev var, hem de şehir merkezinde.Oralarda kış daha mı yumuşak geçiyor, yoksa bizdeki " mantolama" zorunluluğu bir rant vurgunu mu?
Koştum diyor. Katıldım demiyor. Koşmuş, bisiklet sürmemiş.Herşeyin cevabı bu videoda saklı! Bütün bu soruların cevabını verebilir nitelikte olmuş! Adam Fransa turunu koşmuş sizlerin düşündüğü şeye bak Allah Aşkına!
Ama benim aklımda hep şu var,neden özellikle bu malum grup sürekli yalan söylüyor?