Hiç bir şey olmuyor 2 senedir kullanıyorum 110 kiloyum sadece bozuk yollarda arka jant telleri kırılıyor sağlam bir arka jant değişimi ile sorunsuz kullanırsınız
@Duru Kırtasiye @Duru Kırtasiye ben de bundan muzdaribim Son bir ayda 4 kez jant teli kırdım. Şu an bile kırık. Yarın ne yapacam ben. Tamirciye gitmek istemiyorum. Millet nelerle uğraşıyor. Ben nelerle. Şu andan itibaren kimseye tavsiye etmiyorum. Tavsiye ettiklerime soyluyorum. Tavsiyemi geri aldım.
@hogutmen ben 101 kilo YOL bisikleti gibi nispeten daha narin bi bisikleti 1 kere akor bozmadan kullandım belkide sürekli sövdüğüm 3 kg lık 40 telli mossorims sayesinde sürebildim çok telli jantlar kiloya dayanıo
sinan dostum, tam 130 kilo idi,ama yüzde 70 yağ yüklendi yüzde 20 karbonhidrat ve yüzde 10 protein
şekeri kesti 80 kiloya düştü,inanamadım gördüğüme ,şaşırdım kaldım .
@Kudret Kurtcebe herkesin böyle hikayeleri var. Bende şu aburcuburu kessem çok iyi olacak ama ne yapayım. Sabah kalkıyorum hızlı olarak ekmeğe nutella sürüyorum yiyorum aldık şekeri yağyı. Öğlen ya simit çay yada köfte ekmek falan yine aldık kaloriyi bi akşamları ekmeksiz ev yemeği yiyorum kalanı hep kalori
mehmet bey ,sağlam bir diyet ile başarırsınız,şeker en büyük düşmanımız ,kanserli hücreler şekeri sever,aşırı şeker tüketimi riskli,bu şeker her şeyde var,sağlam bir diyetisyene başvurmak mantıklı.
sorun olmaz kardeşim her gün yaklaşık 2 km kızımı da bindirip dolaşıyorum yaklaşık 25 kg @hogutmen
Arka jant toplama arefesindeyim uzun tur düşünüyorum bu yaz başı güvenilir usta arayışı içerisindeyim bakalım paylaşırım uygun bir şeyler toplarsam
@Kudret Kurtcebe o çekmecede 1 ay sürdüm aldığım dönemde sahil yolunda sonra bahçeşehire döndük okul başlayınca anneannem çekmecede o sırada mütiş dikkat ettim şu sıralar biraz saldım havalar soğudu sınavlar pat pat ardı arkası kesilmio bi trainer edindim forumdan yeniden forma girmeye çalışıyorum