Scudo Sports

" 10 Ocak " Pazar....Heybeli Ada Ekşııın (:

sports-man

Forum Bağımlısı
Tepki
3.653
Selam Grup,

Bostancı'da buluşarak başlayan Gezimiz,Heybeliada'ya ayak basıp 1 kaç ısınma turundan sonra, bize güzel imkanlar sağlayan Başak Et & Balık Restaurantında lezzetli " Balık,tavuk,küfte,salata,patates kızartması,büreek,meşrubat,ikram tatlı ve çayları " lüüüpletip .heh ,vapur saatine kadar turlar ve sahilde dinlenme şeklinde devam etti:)))Gelen vapur ile Bostancı / Kabataş olarak dağılarak,arkadaşlarımızı yolcu ederek noktaladık:in: Gezimize katılan,paylaşımda bulunan,güler yüzünü,tatlı dilini eksik etmeyerek Grup Disiplini içinde pedal basan Tüm arkadaş ve dostlarıma teşekkür ederim;) Birlikte Renkli,Anlamlı,Mesajlı,Rampalı,Kilometreli Nice Gezilere İnşallah....sevgilerrr

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

İşteee....Gezimize ilişkin Renkli karelerrr:D

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Scudo
EEEEEEEEEEEEEEE işte denizi olan bir yerde olmanın güzellikleri .Heleki Büyükada fotlar ve gezi paylaşımı için teşekkürler

fotolar çok güzel
keşke gelebilseydim
en yakın zamanda bu taraflara bekliyorum kaptan
yaprak sezonu tamamen açtı
istanbula geldiğimde bi nabız yoklaması yaparız :)

merhaba.ayaklarınıza sağlık arkadaşlar.hersey çok güzel görünüyor nede olsa adalarda tur bır baska.ayaklarınıza sağlık.hersey gönlünüzce olsun.paylaşım için teşekkürler.

Siz ne güzel uyumlu bir grupsunuz böyle.Bu ikinci gezinizi görüşüm:)Çok memnun oldum...Tebrikler.Ayrıca paylaşım için teşekkürler.Çok beğendim.Her daim böyle turlar yapmanız dileğiyle:)İnsanın canı çekiyor sizleri böyle görünce.Turlayasım geldi birden:):):)

• Beğen
Tepkiler: sports-man
Geri