Scudo Sports

10 Ocak 2010 Samsun-Engiz turumuz...:)

Umarım koşullar hep bizden ((bisikletçiler)) tarafına olur.

Scudo
bir samsunlu olarak siz hemşehrilerimi tebrik diyorum. samsunda inşallah sizler sayesinde bisikletsever sayısı artar. samsun gibi muhteşem bi şehirde, bisikletle gidilecek çok güzel yerler varken pedalsever sayısının azlığı beni üzüyor.

arkadaşlar kask konusunun hayati önem taşıdığını hepimiz biliyoruz. yanlışım varsa düzeltin; sanırım samsunlular kaska pek alışık olmadığından ve sizler o tuhaf bakışlardan rahatsız olduğunuz için takmıyorsunuz. ama benim izlenimlerim şu yönde. önce yadırgayan insanlar daha sonra imrenerek bakıyorlar. hatta heveslenip bisiklet/kask alan insanlar tanıyorum.

inşallah sizin başınıza gelmez. geçen ay fena bi düşme olayına maruz kaldım. ve kafam öyle bi yere çarptıki kasktan gelen sen bir otomobil kazasını andırıyodu. eğerki o muhteşem şey kafamda olmasaydı varın siz düşünün.

hepinizin ayaklarına sağlık. kazasın belasız nice güzel turlarda pedallamanız dileğiyle..

saygılar..

@zeki günaydın
Aslında pedal severler çok ta hepsi farklı düşünceye sahip olduğu için toplanamıyoruz.:(

• Beğen
Tepkiler: İlyas ŞANLI
@Yasin Kukur

Bana uyar :) ama evde çalışmam lazım,havalar ısınmadan zor biraz :(

@kustomizer

Havalar ısındığında düşünülebilir. Ama benimde sorunum var şuan. Jant takımını komple söktüm, milleri boyadım ve yeniden farklı bir stilde milleri ördüm. Ama akord işi çok uğraştırıyo şuan. Ne zamandır akord yapıyorum. :(

• Beğen
Tepkiler: İlyas ŞANLI
@Yasin Kukur

Yap yap güzel olursa benim jantları da yaparsın:) DT tel alınca :p

Harika bir gezi olmuş arkadaşlar.Ama grup daha çok olmalı..

Resimlerde bir o kdar güzel olmuşş.Tebrikler..

Geri