Genel istek o yondeydi fatihcigim ilk kez katilan arkadaslar olacak erken donmek isteyenlerde oldu, 40 km kotu degil bence o yolu gitmis biri olarak soyluyorum , haftaya da yalova termal dusunuyoruz her ikisinede bekleriz
Haftaya Yalova - Termal derken aşağıdaki etkinliğe mi katılmayı düşünüyorsunuz. Muhtemelen aksilik çıkmazsa bir Yalova'lı olarak ben de o etkinlikte olacağım.
Ben Yalova tarafı düşünüyordum ama o taraf akşama kadar yağışlı görünüyor.
Bu durumda İstanbul içi daha makul görünüyor, bu tura gelebilirim.
Yalnız sabah 7:30 biraz erken değil mi? Bostancı'dan gelebilmem için 6:30'da çıkmam gerekir
Meltem hanim pazar gunu 07:30 tasedelen kardiumdan baslayip polenezkoy yapicaz toplamda 40 km bir iki yumusak rampa var keyifli ve daha cok gezi amaçlı bir tur planliyoruz.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güzel bir tur olacağa benziyor turun kısa olması dinlenme ve muhabbeti uzun tutabileceğimiz anlamına geliyor.Polonez de uygun bir mekanda kuzu çevirme yapabilir ya da farklı bir altenatif de düşünülebilir.Bu anlamda detay verebilecek misiniz?
Kuzu çevirme ve Bisiklet şöyle baktım da bir daha, hiç yakışmadı birbirine zaten. Hay yaşa maksat tabii ki muhabbet. Çantanıza atın sandviç gelin.Bravo...