Scudo Sports

10 Mayıs Cumartesi Taşdelen - Polonezkoy Gezisi

@Salih Gökmen

Benim aklimdaydi aslinda sizi deniyordum :p

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Scudo
ya bana da hanım söyledi pazar için plan yapma diye, oradan biliyorum :)

benim hanim yok ama pazar gelemem bende :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cumartesi büyük bir ihtimal iş icabı Kayseri'deyim. Beni listeden silebilirsiniz. :((

Kesin ve son tarih 11 mayis pazar olarak degisti :))

Bu hafta affiniza siginiyorun bir sonraki cumartesi turun en babasini planliyorum min 100 km ; )

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Km'yi biraz arttıralım Baki hocam hemen dönünce pek sarmaz :) katılabilirim...

Genel istek o yondeydi fatihcigim ilk kez katilan arkadaslar olacak erken donmek isteyenlerde oldu, 40 km kotu degil bence o yolu gitmis biri olarak soyluyorum :), haftaya da yalova termal dusunuyoruz her ikisinede bekleriz

@Rıdvan SIĞAN

Bahsettiginiz etkinligi yeni gordum, bizim etkinlik gunumuz net degil ama bi aksilik olmazsa bu tura katilabiliriz,

Bu güzel bir etkinlik olur baki bey. 18 mayısa planlamak lazım. 19 Mayıs Pazartesi de tatil nasıl olsa . :)

merhaba, ben bugün üyeliğimi aktifleştirdim ve hafta sonu günü birlik tur bakınıyorum. Bana bilgi verir misiniz lütfen

Ben Yalova tarafı düşünüyordum ama o taraf akşama kadar yağışlı görünüyor.
Bu durumda İstanbul içi daha makul görünüyor, bu tura gelebilirim.
Yalnız sabah 7:30 biraz erken değil mi? Bostancı'dan gelebilmem için 6:30'da çıkmam gerekir :(

Meltem hanim pazar gunu 07:30 tasedelen kardiumdan baslayip polenezkoy yapicaz toplamda 40 km bir iki yumusak rampa var keyifli ve daha cok gezi amaçlı bir tur planliyoruz.

Oktay bey erken kalkan cok yol alir 07:30 iyidir sonraki hafta yalova yapabiliriz ; )

Baki bey beni ekleyin listeye lütfen geliyorum.

Güzel bir tur olacağa benziyor turun kısa olması dinlenme ve muhabbeti uzun tutabileceğimiz anlamına geliyor.Polonez de uygun bir mekanda kuzu çevirme yapabilir ya da farklı bir altenatif de düşünülebilir.Bu anlamda detay verebilecek misiniz?

@Volkan Yazıcı

Volkan bey su an icin bir ongorumuz yok, katilanlarin istegine gore hareket ederiz, isteyen kuzu cevirme yer isteyen sandvic onemli olan muhabbet :)

Kuzu çevirme ve Bisiklet şöyle baktım da bir daha, hiç yakışmadı birbirine zaten. Hay yaşa maksat tabii ki muhabbet. Çantanıza atın sandviç gelin.Bravo...

@Volkan Yazıcı

Aynen oyle sandvic yeter bize :)

bir haftayı daha boş geçiyoruz. Artık Haftaya güzel bir güzergah bekliyoruz baki bey.

Geri