Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

10 lu jant seti

observer

Forum Bağımlısı
Tepki
560
Bisiklet
Salcano
biliyorsunuz shimano 10 lu sistemler(slx-xt-xtr) çıkardı.jantında 10 lu uyumlu olması gerekiyormuş.bildiğiniz seti en fazla 1200 tl gibi mtb jant seti var mı?
bide shimano slx ile sram x9 farkı nedir?
sram x9 v fren(disk yok galiba)

shimano aluvio bile neden acaba?

Scudo
10lu jant seti diye bir şey yok. 8-9-10 lu kaset göbekler belirli bir standart üzerine üretiliyor. sadece dişliler arasındaki mesafe daralıp sistemlerin vites sayısı artıyor.

x9 slx den bira daha üstün xt'ye daha yakın bir konumda. karar sizin slx-xt karışıkda olabilir. x9 set de.

• Beğen
Tepkiler: observer
X9 un hidrolik fren seçeneğide mevcut ama kendine özel bir fren yok frende isterseniz SRAMın tavsiyesi X-9 ve Avid Elixir CRnin beraber kullanımı yönünde :) Jant setide aynen temu90ının dediği gibi ancak 7de olay değişiyor :) 8-9-10 hepsi aynı flipperla kullanılıyor bunun için dişli aralıkları gittikçe kısalıyor bu yüzden 8-9-10 hepsinin zinciri farklı gittikçe incelir dişliside zinciride

• Beğen
yani shimano bizi kazıklıyor :D öyle bi sonuç var burda.şu jant seti sağlam mıdır hafiflik olarak iyi gibi geldi bide 1.00 mı 1.50 mi en alt sınırı?
(link)

shimano xtr 1500 gramdı :D bayıldım.xtr sette erdoğandaki jant seti vermiyolar içinde demi :D

@Doruk ÖZTÜRK

ama slx 10x3 x9 9x3 uyumlu galiba acaba x9 un 10x3 lüsünü çıkarırlar mı 2011 için bide sram set alsam bile söylücem rubleyi shimano yapsınlar :D

İmkanın varsa xt 10'lu seti tercih et derim.Performansı sram'a göre vites geçişlerinde farkediyor;)Avid hidrolik set kullanabilirsin ama balata araları rotora çok yakın eğer üst seviye maşan yoksa balatalar rotora sürtme yapabiliyor;)10'lu setin avantajı tırmanışlardaki vites geçişi öuhteşem diyebilirim oranlarıda farklı olduğu için daha rahat tırmanışı tamamlamasına yol açıyor;)

• Beğen
@emircan Başbuğ06

verdiğin linkteki jant setini kullanmadım ama yakından inceledim. çok şık duruyor hemde tubless. gramajıda cok ıyı fıyat olarak da daha hesaplıya alabılırsın zannedersem konuşursan.

• Beğen
@ferhat köse

SLX göbekli DT çemberli jantı erdağanlar 310 TLye veriyordu bi aralar ama tubeless değil sanırsam

• Beğen
Abiler:
Ben artık emircanın açtığı hiçbir başlıpa cevap vermiyorum :D
Çünkü "HASTA"
Birgün street yapcam diyor,bir ara yol bisikleti topluyordu bazen de dağ bisikleti alıyor.Salcanoya nova ya 900 liralık jant almaya kalkıyor falan.
Tı olmaz abi yapmayın.2 gün sonra başka bir bisiklet diyecek :D

eğlenmiyorum yha
yol bisikleti çok pahalı diye bıraktım.street te ucuz fiyatlı hobi olarak bir gün adam gibi bir bisi
klet toplayınca görürsünüz siz :D 1000 tl em oldu bile :DD

@emircan Başbuğ06

x9 un 10 lusu çıktı zaten görüntüsü çok güzel bence rubleyi shimano takabilirsin istersen.

• Beğen
Geri