Kaptanım gelemedim yaa
son anda kayıt koydular başımıza.
senin turla bizim turu birleştirdim ama gelmek nasip olmadı.
birde kayıt siz tura başladık tan yarım saat sonra bitti delirdim sinirim den pöff
çok hoş bi turdu katılan herkeze teşekkürler
mert kaptan dönüşün muhteşem oldu kalabalık çok güzeldi
ah bide dönüşte baklava yiyebilseydik içimde kaldı yaavv
15 gün sonra beni yalnız bırakmayan pedalsever arkadaşlarımla buluştuk Kadıköy buluşma noktamız sonrası,Beşiktaş da bizleri karşılayanlarla Emirgan a pedal bastıık...tabiii orada lüpletttmece faslı sonrası hasret giderdik den sonra kimi arkadaşlarımız erken ayrıldı kimi bizimle döndü:cheer:
Aslında daha erken çıksaydııık Karaköy de tatlı muhabbeti yapmak isttiiioduk ama geç kalmışızz kapatmışlar yetişemediik beaa Neyseee Şener inde söylemişş olduğu gibi başka seferee acısını çıkarıcazzz:04: Buradan Gezimize katılan,paylaşımda bulunan,güler yüzünü,tatlı dilini eksik etmeyen,Grup disiplini içinde pedal basan tüm arkadaş ve dostlarıma teşekkür ederiim
Birlikte Nice Renkli,Keyif dolu Gezilere İnşallah......sevgilerrr
grup içinde ilk turumdu ve inanılmaz keyifliydi,
aranıza katılan yeni birine gösterdiğiniz sicaklık ve güleryüz için çok teşekkür ederim.
dün gece tatlı vakası olmasına rağmen herşey harikaydı, nice gezilerde aranıza katılabilmek dileğiyle.
teşekkür ederim.
cuma ve pazarki turlara da katılacaktım ama yarım saat kadar önce kafayı yardık, bu zımba kask takmama izin verirse yine aranızda olacağım, yok olmaz takamazsam 1 hafta bisiklet bana hayal olacak.
saol.
tam sakarlık işte...
bisikleti bisikletçiye bırakmıştım ufak bir işi var diye, alma zamanı geldi diye yürürken kandırımda alçak bir kepenk kutusunu farketmedim:boese157: ve gerisi malum, kan revan. hastane falan işte..
sağol mert kaptan. dün zaten olayın üzerine hastaneye acile gittim müdahale ettirmek için ama öyle ağır birşey yoktu allahtan. bir metal dikiş attı sadece her ihtimale karşı. bugün de denedim kask takabiliyormuyum diye ve herhangibir engel yok görünüşe göre. herşey yolunda yani
sonuç: bu akşam yine beraberiz kısmetse
teşekkür ederim. kaskımı denedim ve sorun yok, en sevindiğim konu bu zaten
kesinlikle katılıyorum sana, yol çalışması yüzünden kaldırımdan yürüdük, kaldırımda başımıza gelene bak, birde bisiklete binerken kask takanlara uzaylı görmüş gibi bakarlar