Scudo Sports

" 10 Eylül " Çarşamba.....Avrupa Yakası Pedalaaa (:

Kaptanım gelemedim yaa
son anda kayıt koydular başımıza.
senin turla bizim turu birleştirdim ama gelmek nasip olmadı.
:(:(:(
birde kayıt siz tura başladık tan yarım saat sonra bitti delirdim sinirim den pöff :(

Scudo
@ers

Uwwww demee bea:( kısmeet abi en yakın zamanda bekliiom:D

özlendiin öpüldüüüün;)

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

• Beğen
Tepkiler: ers
Selam Grup,

15 gün sonra beni yalnız bırakmayan pedalsever arkadaşlarımla buluştuk:) Kadıköy buluşma noktamız sonrası,Beşiktaş da bizleri karşılayanlarla Emirgan a pedal bastıık...tabiii orada lüpletttmece faslı sonrası:D hasret giderdik den sonra kimi arkadaşlarımız erken ayrıldı kimi bizimle döndü:cheer:

Aslında daha erken çıksaydııık Karaköy de tatlı muhabbeti yapmak isttiiioduk ama geç kalmışızz kapatmışlar yetişemediik beaa:p Neyseee Şener inde söylemişş olduğu gibi başka seferee acısını çıkarıcazzz:04: Buradan Gezimize katılan,paylaşımda bulunan,güler yüzünü,tatlı dilini eksik etmeyen,Grup disiplini içinde pedal basan tüm arkadaş ve dostlarıma teşekkür ederiim;)

Birlikte Nice Renkli,Keyif dolu Gezilere İnşallah......sevgilerrr

grup içinde ilk turumdu ve inanılmaz keyifliydi,
aranıza katılan yeni birine gösterdiğiniz sicaklık ve güleryüz için çok teşekkür ederim.
dün gece tatlı vakası olmasına rağmen herşey harikaydı, nice gezilerde aranıza katılabilmek dileğiyle.

• Beğen
Tepkiler: sports-man
@_kartal_

teşekkür ederim.
cuma ve pazarki turlara da katılacaktım ama yarım saat kadar önce kafayı yardık, bu zımba kask takmama izin verirse yine aranızda olacağım, yok olmaz takamazsam 1 hafta bisiklet bana hayal olacak.:mad:

@oceanist

geçmiş olsu ya ne oldu:S:S:S: nasıl becerdin:D

@_kartal_

saol.
tam sakarlık işte...
bisikleti bisikletçiye bırakmıştım ufak bir işi var diye, alma zamanı geldi diye yürürken kandırımda alçak bir kepenk kutusunu farketmedim:boese157: ve gerisi malum, kan revan. hastane falan işte..

@oceanist

Büyük geçmiş olsun dostum:( umarım en kısa sürede iyileşir aramıza dönersiin;) kontrollerini sakın eksik etme beyin olayı ciddidir...sevgilerrr

• Beğen
Tepkiler: Tufan Yuzseven
@sports-man

sağol mert kaptan. dün zaten olayın üzerine hastaneye acile gittim müdahale ettirmek için ama öyle ağır birşey yoktu allahtan. bir metal dikiş attı sadece her ihtimale karşı. bugün de denedim kask takabiliyormuyum diye ve herhangibir engel yok görünüşe göre. herşey yolunda yani:)
sonuç: bu akşam yine beraberiz kısmetse:)

• Beğen
Tepkiler: sports-man
@grigri

teşekkür ederim. kaskımı denedim ve sorun yok, en sevindiğim konu bu zaten:)
kesinlikle katılıyorum sana, yol çalışması yüzünden kaldırımdan yürüdük, kaldırımda başımıza gelene bak, birde bisiklete binerken kask takanlara uzaylı görmüş gibi bakarlar:mad:

Geri