Scudo Sports

10 adımda apaçi bisikleti nasıl yapılır?

@mariokaldato
Juggernaut-3-4-clipped.png

Ya böyle bir bisiklet vardı. Şimdi onu gördükçe bu aklıma.. tövbe estağfurullah. Ben bisiklete çift disk yapmak isterken bunlar çift teker yapıyor. Adamlar aşmış ağabey. :eek: (buna demiyorum diğer tek maşalıya diyorum)

Scudo
@avkebele

Apacilerin vizyonu böyle bir bisiklet yapmaya yüz sene sonra bile ulasamaz.

................

Dosyalar

• geronimo.jpg
    geronimo.jpg
    74,4 KB · Okunma: 126
  • bol-paca-pantolon-apaci.jpg
    bol-paca-pantolon-apaci.jpg
    61,8 KB · Okunma: 129
@Bicycle_Dream arkadaşlar insanların tarzı ve dış görünüşüyle dalga geçmek bizlere yakışmaz :C

@mhtozel ehehe sagolasin yigidom. Nasilsin gorusmeyeli ?

abi bu hareketleri deniyorum işte.. bir gün kafa göz giricem bir yere inşallah
ondan sonra apaçi bandrolünü takabilirim

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@mhtozel
Ahahah

@mhtozel
Ahahah

@Anonim
Ben yanliz kalplere derman olma derdindeyim sen laf sokma derdindesin pehh bee bu buroks seleler cok bozdu seni kanka. Halkin halinden anlamaz oldunuz

• Hahaha
Tepkiler: necmeddin
Retinam yandı yemin ediyorum.
IQ seviyem 43 puan geriledi.
Ben de bir "bazıq" yapmak istiyorum.
@c1L QaDR0 ARaNıy0r!!!

@mariokaldato

ben de onu diyorum işte, içinde bulunduğun bu YALNIZLIK yanlı davranışlara sürüklüyor seni, taraf olma ki aklına mukayyet olasın! Günaydın :)

Ben yanliz kalplere derman olma derdindeyim sen laf sokma derdindesin pehh bee bu buroks seleler cok bozdu seni kanka. Halkin halinden anlamaz oldunuz

@Anonim

Ben bu adamlara bayılıyorum. kavuklu ile pişekar, lorel ile hardy, hacıvat ile karagöz gibiler maşallah. Bunlarda olmasa biz nasıl eğleneceğiz yahu. (bu arada eğleneceğizi eyleneceğiz diye yazan imla özürlülerden olmadığımı belirtmek isterim)

Apaçiler Mohikanlara karşi
M.Ö 345
Screenshot_2017-07-25-02-19-20.png
Screenshot_2017-07-25-02-17-29.png

Screenshot_2017-07-25-02-18-19.png

Son Mohikan Rifki , İlk Kan Rambo Remzi'ye karşı wol 2 kam bek

20246079_710894019107092_8777099139501243606_n.jpg

Screenshot_2017-07-25-00-46-02.png

???? Whats goin on ??
Screenshot_2017-07-25-00-46-12.png

Screenshot_2017-07-25-00-48-13.png

Screenshot_2017-07-25-01-03-36.png

Bazı insanlar yaşına göre hareket etmeli. 35 yaş küçük gibi hissedip öle davranmamali. şahsen ben utanıyorum bunlari okurken.

@T.T
Bisiklet sitesindeyiz zaten burdada olmamam lazim senin mantigina gore . sana ne ?
Ben hayatimin her doneminde boyleydim kimseye de hesap verecek degilim bunun icin.

Yaşıyla beraber ruhu, beyni, mizah anlayışı, idrak yolları da yaşlanan insanları görünce şahsen üzülüyorum.
Tarzını beğenmeseniz bile adamdaki hayat enerjisini takdir etmesini bilmeli. Kıskanmayalım :)

Geri