Scudo Sports

10-11 mayis İznİk turu

@Murat Semiz

Henuz karar vermedık.Sahılde guzel bır alan vardı ama Soner bey bıze o konuda yardımcı olacaktır sanırım.:)

@Mehmet D.
Mehmet selam,
memnun oluruz gelmek ısteyen arkadaslar varsa tabıı kı gelsınler.Guzergahı tam netlestırmedık haft abası katılacaklar lıstesı olusturup buradan ıkı guzergah yayınlayacagım bırı ılk dedıgım gıbı orhangazıden ıznık gırısı,dıgerı de altınova tarafından gırıp koylerden gecerek boyalıca ya ınıs.Ikıncı yol cok guzel bır yol oncekı gelısımde o yolu kullanmıstık.sessız sakın arac trafıgı de azdı.Bolbol cesme ve koy kahvelerı vardı.Katılımcı arkadaslara onerım olacak.

Scudo
Anlaştık o zaman. Bizden şu anlık kesin olarak iki kişi yazın. Birisi kesin değil

@tolga akan

Merhaba,
Belediye'nin sahildeki tesisinde çadır kurulabilir.
Gayet güvenlidir, wc sorunu olmaz.
"Kayıkhane" adıyla geçer. Kime sorsanız gösterir.

• Beğen
Tepkiler: tolga akan
Bende Küçükyalı'dayım, İstediğim bir tur ama hazır değilim sanırım
Çadır çaydanlık falan ekipmanlarım yok henüz :)

İnşallah o tarihe kadar hazır edersiniz.pansiyon Konaklaması da var bu arada secenek olarak.

Arkadaslar 10 mayıs cumartesi pendik ten sabah 7 feribotuna iki kişi bilet aldık,dönüş 11 mayıs pazar 20:15 Yalova dan.

katılımcılar:
1-Tolga
2-Haydar
3-

Sadece o olsa iyi, ne yedek iç lastik ne yama bunlarda yok çapulcuyum :) başka gezilere inşallah. O tarihte o bölgede olacagm zaten ama bisikletsiz.

Görüşelim ozaman dostum komşuyuz madem.İznik te veya yolda karşılaşırsak tanıtım kendini biz cumartesi akşamı gölkenarında olacağız çaybahçesinde

Neden olmasın olur tabii. Birkac farklı yerde olacağım o yüzden orada denk gelmek mümkün olmayacaktir.

+ sizin bisikletler şimdi 8-9 kg falandir benim bisikletle oralara gidilebilirmi bilmem.. neyse ben akşam turu yapar caddebostanda biramı içerim :))

@Antares

Bisikletler İznik'i sever, bıraksanız bile gelir. :)
Benim 70 kilo bisiklet Hollanda'dan İznik'e gelmişti. :)
görüşelim İznik'te inşallah, biz sürekli buradayız.
Caddebostan + bira da iyi fikir.

selamlar.iznik yolcuları haftasonu gidiyormusunuz?malum hava pek uygun değil o yüzden sordum. haftaya falan ertelenirse eğer bende katılabilirim.bu haftasonu işim çıktı zaten havada pek uygun olmadı.giderseniz keyifli,kazasız sürüşler dilerim...

Umut teşekkürler,gidiyoruz ama bildiğim kadarı ile haftaya da o bölgeye giden arkadaşlar var.size de şimdiden hayırlı yolculuklar iyi eğlenceler...

aklınızı çelmek gibi olmasın ama :D
bir de şöyle bir tur var
(link)

@umut tanrıverdi

Selam Umut,

Ben İdo ile 17 mayıs saat 8.30 da gidiyorum. ve 19 mayıs 19.45 de dönüyorum. Günübirlik pedallamak istersen gidiş programına uyabilirsin, sevinirim. Ya da senin programın nasıl uyarsa kalış yapıp ertesi günü dönebilirsin. Rastlaşmak dileğiyle..

@NEVRES KME
ben 1 gün kalmayı düşünyorum o da öğretmen evinde.acaba yer sorun olur muki öğretmen evinde bilmiyorum.siz nerden bineceksiniz idoya acaba?ben pazar akşam dönmeyi düşünürüm.size bir müddet eşlik edebilirim böylece

@NEVRES KME
ben 1 gün kalmayı düşünyorum o da öğretmen evinde.acaba yer sorun olur muki öğretmen evinde bilmiyorum.siz nerden bineceksiniz idoya acaba?ben pazar akşam dönmeyi düşünürüm.size bir müddet eşlik edebilirim böylece

Hızlı feribot ve Deniz otobüsü için nasıl ücret alıyorlar acaba? bisiklet için!

Ertelememek için bu saate kadar bekledik ama maalesef hava muhalefetini aşamadık.Turu yapamıyoruz.inşallah haziranda ilk haftası diyoruz.

Kısmet :)

HTC Desire S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

selamlar.ben 17 mayıs gdiş ve 18 mayıs dönüş biletimi aldım.gidiş 19tl dönüş 16tl.bisklet için ayrıca almazlar galiba:)bu arada bu haftasonu gidemeyenlerden katılan olursa beraber turlayabiliriz.

Geri