bu pazar gelemeyeceğim hemen kesin gibi.avuntu olsun diye bu sabah başıbüyük,kayışdağı tarafına gittim, kayışdağında arboretumdan sonraki trafigi begenmedim döndüm, sonrasında birşey var mıydı bilmiyorum, öncesinde pendik yaptım ama tek başına düz yolda tempo yapmanın manası yok gibi, fazla gazını almaya yarıyor, hevesimiz turlarla devam edecek görünüyor.
murat hocam,,
evet partnerli basmak çok daha iyi herkezin partneri olması lazım ,bahtiyar-erkan artı sen ben ve karede ogün ama onunda bi partneri olması bence iyi olacak sayı eşitlenecek 6 adam........şimdi bu tavşanlı oldukça sıkı bi güzergah şile 200 de ise durum dahada ağır,,,,,,eski şile yolundan dönmece......meskun yerler olarak tavşanlı acaip bi yer,,,,,,,
evet bahtiyar ve erkan tavşanlıyı süresiz erteledim ağustosa ,acelemiz yok 5 kişi ile gitmek var, herkezin müsait olduğu zamana ayar çekeriz şimdi açıkça ayrı gayrı olursa olmaz şilede var oluruz ayda iki adet 160 km fazla gelecek gibi....çalışan fazla çünki...sorumlulukları olan dostumuz murat var .....bıçkıdere üstüne tavşanlı ekip için ağır olacak gibime geliyor bu nedenle tavşanlı ağustosa gider...
İyi geceler Kutret Abi... Foruma üye oldugumdan beri turlarını takip ediyorum...Bende turlarınıza katılmak isterim ama performansım çok zayıf 5-6 aylık bir çalışma ile kendimi ileri seviyelere çekebilirsem ..Küçükçekmecede oturmama ragmen önümüzdeki sene baharda sizin turlara katılmak isterim ....Hem kendimi test etmiş olurum...21-22 km ortalama ile 5-6 saat gidebiliyorum....
valla soner açıkça kafamda bir ekip kurmak var ama herkezin sayko kros yol bisikleti olması lazım piyasada araştırma yaptım yeşill bisiklette ve salcano bayilerinde sayko 28 jant yol bisikleti var bu bisiklet disk frenli ve mekanik, ayrıca teker 1.32 dir daha küçük tekerler kullanılmıyor etaplarım tam sayko yol bisikletine göre,,focus bayi açtı göztepede orda alman malı bi adet sayko kros yol bisikleti gördüm v fren uyumlu,1040 yuro para değil üstelik bisiklet üstünde made in germany yazıyor senin anlayacağın tayvan değil her zaman tayvandan gelen bisikletlere şüphe ile baktım ikinci dünyadan geliyorlar,, kalite kontroller yapılmıyor nitekim bi arkadaşımın gıantı kırıldı neyse bi tane daha göndereceklerde bi kere adamın zevki kaçtı tabi..evet ekipte murat dostumda, onda 28 jant var erkanda 28 var gerçi bu iş 28 e bakmaz 26 jant olanlar çalışarak 28 i yakalarda kazın ayağı her zaman öyle olmuyor...
aşağıya bakıyorum bu topik bayağı reyting almış...136 tıklama...yeni olduğundan ..tavşanlı boyalıca ölüm yoluna acaip tıklama olmuşta (227 TIKLAMA)biz hep yalnız kaldık....
1- kudret 28 jant sayko kros şehir bike hibrit
2- bahtiyar-26..
3- erkan..........28 yol..........
bizler sabihada vakit kaybetmeyiz aynı yolu tersten almayız bizler tam ringciyiz anadolu yakanın en sıkı etapları ......
1- bıçkıdere.....tam ring 130 km 160 a eşdeğer...gidiş şile otoban dudulludan çıkış bıçkıdere köyüne giriş ve göçbeyli istanbul bulvar yolu aydos rampaları..
2- şile 200,,,,,,, gidiş şile otoban dönüş eski şile yolu, ulupelitten göçbeyliden
3- tam ring polinez dudullu çıkış alemdar reşadiye cumhuriyet polinez kavacıktan beylerbeyi.....110 km .
@Kudret Kurtcebe Abi haklısın 26 jant la sizin gibi üst düzey turlar atanlara yetişmek çok zor......Lastikleri incelttim ama gene zor sonuçta kendimi biliyorum klavyeden sallamakla olmuyor bu iş.............Şimdi anlıyorumki 26 jant toplayarak hata yaptım..Bisiklet Şimdi bana yetmiyor .....Bana ya seninki gibi bir bisiklet lazım ........Söylediğin Focus bayisinin internet sitesine baktım güzel bisikletler ama beni aşar gibi aylık 1000 lira ev taksiti ödüyorum.....2 sene sonra gibi Sedona 321 ve Trek 7.1 gibi tur bisikletleri sanki benim işime gelir gibi geliyor ... Uzun turlar içinde iyi olur..Sizlerle çıkabilirsemde 28 jant oldugu için hız konusunda fazla fark yemem..Yada peşinizden gelme imkanım daha fazla olur gibi...........Haliyle para olmayınca yazları yada izinli olunca pedal kuvvet çadırla kamp düşünüyorum)))Zaten 2 senedir Akdenizde çadırla ucuz kamplar yapıyorum....Teşekkürler iyi akşamlar Kudret abi......
[h=2]https://www.bisikletforum.com/images/icons/icon1.png liste güncelleme..şileye varım diyenler şile benzinciye dudulludan basacam diyenler saat 07.00 çıkış..........
1- kudret 28 jant sayko kros şehir bike hibrit
2- bahtiyar-26..
3- erkan..........28 yol..........
bizler sabihada vakit kaybetmeyiz aynı yolu tersten almayız bizler tam ringciyiz anadolu yakanın en sıkı etapları ......
1- bıçkıdere.....tam ring 130 km 160 a eşdeğer...gidiş şile otoban dudulludan çıkış bıçkıdere köyüne giriş ve göçbeyli istanbul bulvar yolu aydos rampaları..
2- şile 200,,,,,,, gidiş şile otoban dönüş eski şile yolu, ulupelitten göçbeyliden
3- tam ring polinez dudullu çıkış, alemdar reşadiye cumhuriyet polinez kavacıktan beylerbeyi.....110 km .
sensiz olmaz ogün az emek vermedin gerek bahtiyar ve gerekse erkan da öyle ve kareye gelen murat önemli olan bu adamların denk getirebilmesi olayı aynı güne evet kasapta yoksa et bende olur her zaman haşlanmış kıyma....