Scudo Sports

1 temmuz 2018 bursa valilik kupası kriteryum yarışı

@mimiksiki

Istanbulda ikinci süper adam kendisi ile 10 km 'lik tırmanış yaptığımız,eski milli feridun tezbasaran,67 yaşında kullandığı sistem 52/36 arka 11/23 bütün istanbulda 60 'liklari toplasan feridunu asla eğimde yakalaması mümkün değil efsane bisikletcidir kendisi ,gerçek milli sporcu budur,asla bırakmamış bisiklet sporunu,kondisyonunu korumuştur,diğer lakabı 56 feridun,56 ayna kol çevirmiş ruslari eğimde perişan etmiş bir milli ,bu adamlar unutuldu ama ben asla onları unutmadım,onlardan feyz aldım,

Bursa bisiklet federasyonu ile özelden face 'de mesajlastim,sonuçların belli olduğunu hakemlerin yarın kendilerine ileteceğini söylediler

Scudo
@Rip sonuçlar falan açıklanmıyor mu online olarak :) Kimsenin bilgisi yok face grubunda bile hiçbir şey yok

@Serkan Mıstınoğlu

Mesaj attım serkan bursa bisiklet federasyonuna cevap geldi bile yarın açıklanacak

Bursa bisiklet federasyonunun face'de sayfası var

Hakemler yarın iletecekler

Işin garip tarafı şuki,katıldığım yarışlar sonucunda aynen sonuçları aldık biz,
Burada ne oldu acep diye insan soruyor :islik::islik::islik:

şimdi fotoğraflar eklendi abi facebooka
(link)

Valla ben criterium da neyin nesi diye eve de yakın olması sebebi ile izlemeye gittim. Katılım düşük, bence parkur saçma(çok cahilim burda) ve hava çok sıcaktı. En son sanırım masterlar yarışından önce de ayrıldım alandan. O ana kadar herhangi bir podyum, madalya töreni vs görmedim. Durum bundan ibaret.

Birinciyi çıkaramadık isim yok,,,,ortalama nedir ?kaç km ,kaç tur attı hangi katagori ???

163299 dosyayı görüntüle

Ikinci bursa belediyesinden

Aptıv bisiklet takımı podyumu paylaşmış,

163300 dosyayı görüntüle

Başkada resim yok podyumdan

163301 dosyayı görüntüle

Bugünkü yarıştan kare ,Sağdan beşinci saim tatlicilar eski milli beraber yarıştık,2017 gran fondo marmarada 60 mastır değil onun kategorisi 65 artı olmalı idi,iki kişi vardı zatı 65 artida

Onun öyle durduğuna sakin aldanma onu bisiklet üstünde göreceksin 80 lik bursa fatihi odur

Ben dünyada yok iken 15 yaşında bisiklet tutkunu idi,

1955 senesinde lisans sahibi oldu,daha doğmamıştım

163302 dosyayı görüntüle

163303 dosyayı görüntüle

Türk bisiklet sporuna değerli katkıları olmuştur, daha nice saimler 'in çıkması dileği ile

Öyle kolay iş değil geçen sene 79 yaşında idi,1938 doğumlu olduğunu yeni öğrendim,53 km 'yi durmadan gitti,5 km eğim çıktı her babayiğit 79 yaşında bu işi yapamaz,yaşamını bisiklete adamış böyle insanlar baş üstünde tutulmalı ve değerleri bilinmeli,2 saat 5 dakika durmadan gitti,bana örnek oldu birde feridun tezbaşaran ama o 67 yaşında bu ülkede iki insanın varlığı bana yeterde artar bile hedef 80 yaşına kadar yola devam ,,,,,,,bakalım zaman neyler

Yarışın genç kategorilerinin çoğunu Aptiv yazılı formalarıyla Yeşil Pedal Spor Kulübümüz bisikletçileri kazandı.

Master kategoride Erdoğan birinci, forum üyemiz Selim ikinci, yine forum üyemiz Vedat üçüncü oldular. Kendilerini bir kere de buradan tebrik ediyorum :);):harika:
@selim82 @Vedat_Çakar

Bursa bisiklet federasyonu bu gün için sonuçları açıklayacak,önce resimler geldi,sonuçları bugün duvardan takip ediyorum ,,sonuçları paylaşacağım

163315 dosyayı görüntüle

Start anı,anladığım kadarı ile sele altında çip yok,numaralar sırta konmuş,kaç kişi katıldı hangi katagoride yarış olmadı,bunları bilmiyoruz,

163317 dosyayı görüntüle

Dolunay bisiklet takımı ,,,dünkü yarıştan,

163320 dosyayı görüntüle

Trakya bisiklet klübü

@Özcan. Öncelikle sana,@sadi imren 'e ve destek olan tüm arkadaşlarımıza, dostlarımıza teşekkür ederiz.
Yarış organizasyonunda çok eksikler vardı daha iyi olabilirdi umarız bundan sonraki yarışlarda bu eksikliklerden ders çıkartılarak daha iyi işler ortaya konulur.

Yarışın 1.si tur bindirdikleri adam olunca iş başa düştü videoya almıştım yarışın sonunu hakeme itiraz ettim videoyu gösterdim tabii sonuç değişti. Çok amatörce idare ediliyor yarışlar eyvallah dostum @Vedat_Çakar bu arada Vedat'ın hem hakkını korumuş oldum hem de madalyasını ben aldım, taktım :)
01.jpg 03.jpg 20180701_115606.jpg 20180701_121147.jpg 20180701_121817.jpg 20180701_145415.jpg
20180701_143257.jpg 20180701_143429.jpg 20180701_143631.jpg 20180701_143811.jpg

Ya adamlar yarış numaralarını bile geri aldılar başka yarışlarda kullanacaklarmış.
bu işin bir hatırası vardır ben katıldığım yarışların numaralarını hep saklarım tabi bu hariç oldu :)

01.07.2018 Pazar günü Özlüce'de yapılan ' Bursa Valilik Kupası' sonuçları şu şekildedir:
Yıldız B:
1- Mustafa Melih Yıldız / Bursa Büyükşehir Belediyespor
2- Alper Aydın / Bursa Büyükşehir Belediyespor
3- Mehmet Mert Uzer / Bursa Büyükşehir Belediyespor
Yıldız A:
1- Emre Kazı / Ferdi
2- Emir Tükenmez / Yeşil Pedal Spor Kulübü
3- Batuhan Çakmak / Yeşil Pedal Spor Kulübü
Gençler:
1- Cemil Can Sertkaya / Yeşil Pedal Spor Kulübü
2- Tuncer Kılıçarslan / Ferdi
3- Yakup Cemil / Ferdi
Elit:
1- Cengiz Güner / Yeşil Pedal Spor Kulübü
2- Eyüp Durgun / Yeşil Pedal Spor Kulübü
3- Muhammet Tayyip Yıldırım / Yeşil Pedal Spor Kulübü
Master B:
1- Cem Öz / Ferdi
2- Dinçer Yıldırım / Bursa Büyükşehir Belediyespor
3- Timur Nizam / Yeşil Pedal Spor Kulübü
Master A:
1- Erdoğan Orhan / Ferdi
2- Vedat Çakar / Ferdi
3- Mehmet Salim Akdemir / Ferdi
Tüm sporcularımıza katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

evet son gelişmeleri yorumlaması için @Kudret Kurtcebe abiye bağlanıyoruz şimdi :D

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
@Serkan Mıstınoğlu izniniz ile Kudret ağabeye bağlanmadan araya gireyim
Master A:
1- Erdoğan Orhan / Ferdi
2- Vedat Çakar / Ferdi
3- Mehmet Salim Akdemir / Ferdi

Bu sonuçlar hatalı 3. olan forum üyemiz @Vedat_Çakar 2. olan forum üyemiz @selim82 arkadaşlarımız oldu. Yarış hakemlerinin beyni iyice yanmış. fotoğrafta göreceğiniz gibi Selim 2.'lik kürsüsünde ben Vedat gittiği için 3. madalyasını alırken Bir de selim ferdi değil (Yarışmadan terlemeden madalya aldım kot şort ile :))

03.jpg

@sadi imren :eek: bize hemen antrenman planınızı açıklayın. Bir de başlık açın "kot şort ile nasıl kürsü yapılır tüyolar" :D:cool:

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
@Serkan Mıstınoğlu

Vedat çakar arkadaş durumu izah etmiş ,hakeme itiraz eden sami dostum olmasa vedat arkadaş kürsüden olacaktı,bu tip olayların olmaması gerekir,çip olayı gerekli ,yalnız cip firmaları bedava sistemi kurmaz,edirne yarışında geçen sene bazı yarışcilar yolun öteki tarafına geçerek kaynak yapmışlar tabi yolun tamamını giden arkadaşların emeğini çalmışlar,kamera koyulacak imiş inşallah olur, organizasyon yapmak öyle kolay iş değil,hatırlayalım ne olduğunu antalya uci gran fondo yarışında iki şirketin birbirine girmesi neticesinde olan bisiklet sporunu seven dostlara oldu, bisiklet yarışlarının tam anlamı ile eksiksiz yapılması ve organizasyonda aksaklıkların olmaması için önceden tüm önlemlerin alınması gerekir,2016 ve 2017 gran fondo marmara yarışlarında herkeste çip vardı ,tek sorun 2016 'da dönüşte 2 saat otobüs bekledik bunun nedeni seronomi bitmeden bazı otobüsler gitmişti, genede burdan sadi dostuma teşekkürü bir borç bilirim adaleti sağlamıştır vedat arkadaşımızın alın terini korumuştur,organizasyon komitesi bu durumdan kendi namına bence ders cikarmalidir ,sorunsuz aksaksiz bisiklet yarışlarının bu ülkede olması dileği ile,,,

Geri